ODDIALENIE MENŠTRUÁCIE

Príspevok v téme: ODDIALENIE MENŠTRUÁCIE
Anabella2919

Ahojte,mám jeden problém..Pred 3 týždňami som si oddialila menštruáciu pomocou antikoncepcie..Trápi ma ale to,že posledný týždeň (dva?) mi je dosť nevoľno,cítim sa zvláštne,som nafuknutá,no ďalšie je ,že sa ma mama vkuse vypytuje,či niesom tehotná.Mám 18 rokov a vážne sa bojím,no priateľ si vždy dáva pozor..posledné tri dni,v noci nemôžem spať a poobede zas zaspím a spím až do 9-10 večera..Pri predlžení som mala asi tri dni hnedý silný výtok,čo môže byť príznak oddialenia,píše sa to aj v letáku.o 5 dní mám dostať menštruáciu počas tých 7 dní kedy je "prestávka" v braní HAK..Určite vy ženy viete ako to je 21 dní + 7 dní prestávka..Brala som lieky 21 + 21 dní ako normálne keď si chcete predlžiť krámy..cítim sa akoby som bola chorá napr. nejaká vyróza..Čo sa týka jedla,tak jem všetko normálne ako obvykle,nezvraciam ani nič podobné,len ma desí ta mamina predstava o tehotenstve..Ona totiž nevie,že som bez prestávky vzala ďalší blister,no neodsudzujte ma ja mám dosť silnu menštruáciu a zo školy sme šli do Rakuska a 12 hodín sedieť v autobuse,kde vám zastavia raz za 5 hodín je s krámami DES!..Musela som to takto spraviť ale už to tak nechcem robiť,lebo som neurobila dobre,viem,že cyklus sa nemá meniť,pretože to dosť ovplyvňuje všetko..Prosím Vás o normálne rady a veci typu-to máš zato,že robíš blbosti a podobne si prosím nechajte ja viem,že som neurobila dobre ale ozaj som nemala na výber..Len sa Vás pekne pýtam,či to môže byť spôsobené tým predlžením a tým,že o 5 dní dostanem svoje dni..Nechcem zistiť,že som tehotná,pretože by ma naši určite roztrhali..určite chápete..Tak len sa informujem,či ste niektorá z vás mala takýto problém..Za rady vopred ĎAKUJEM!