Lezie mi na nervy

Príspevok v téme: Lezie mi na nervy
Bzzz13

Ahojte,

Posledne 2mesiace doslova neznasam priatela. Vidim ho, uz mam pokazenu naladu, nic ma s nim nebavi, radsej som v praci alebo s kamoskou vonku.
Neobjimam ho, nebozkavam, nespavam s nim. Furt sa s nim hadam, kricim po nom.
Sme spolu 4roky.
Neviem ci to nezacalo prave vtedy, ked som v telefone nasla fotky inych zien, spravy s nimi.

Viete mi poradit, alebo ci je to vztahova kriza, zazili ste to niekedy? Akoste to riesili, taketo odmietanie priatela.

Kalinkata

Toto presne citim aj ja... a ano zacalo to ked som mu nasla spravy s jednou babou... ublizilo mi ze kym som sa ja starala o vtedy 3 mesacne babo on toto robil...nepodviedol ma ale doteraz ked si na to spomeniem tak citim strasnu,ale strasnu zlost... tiez som k nemu hnusna, hadam sa s nim... sice sme si to "vydiskutovali" ale nemozem prestat na to mysliet... a naozaj vzdy ked si spomeniem tak koniec.. nerozpravam sa s nim, vrcim po nom a pod... keby nemame maleho tak uz s nim asi niesom... a najhorsie je, ze on ma potom obvinuje ze nam to neklape...

Zuzazuza

Kym budes nahnevana, lepsie to medzi vami nebude. Ked to bude medzi vami stale take zle, ako je, skonci v naruci inej, lebo mu pri tebe nebude dobre. Tu vec s fotkami a spravami treba uzavriet. Da sa to vydiskutovat a urobit nejaku napravu? Tak, aby ste obaja boli spokojni?

Zuzazuza

Co cakas, ked Ty si nanho velmi nahnevana? Tie fotky a spravy, bolo to nieco, co by chlap vo vztahu nemal? Hnevas sa nanho, preto sa to cele zmenilo. Mas dovod sa hnevat?