Dobrý večer, mám 18 rokov a strašne ma trápia čierne chĺpky v okolí bradaviek. Je ich pár možno tak 3-4 a zvyšok sú také jemné chĺpky, ktoré mi nevadia. Neberiem žiadne lieky a už absolútne neviem ako sa zbaviť tých veľkých. Sem tam ich odstrihnem. Neviem si predstaviť keď mi dá priateľ dole podprsenku a bude ho tam niečo pichať alevo zbadá chlpy. Aj mne samej sa to hnusí. Máte nejaké rady ako sa ich zbaviť?
Čierne chĺpky v okolí bradaviek
No neviem, ja som zazila uz aj horsie, takze nad tym sa nejako nezamyslam, ta bolest prejde za par sekund :D
Tak ale netrhaj ak sa bojis :) mozno su sposoby ako to dat prec, uvidis mozno ti napise este niekto, alebo pohladaj este na nete :) ja som len napisala, co pomohlo mne, aj ked ma inom mieste
Ja som čítala, že trhať pinzetou sa to nesmie. Inak :D vieš si predstaviť tú bolesť? Dominika ako napadlo ma to ale nejako si netrúfam :D
Hmmm no ja by som to skor vytrhla pinzetou ako strihala, lebo ti mozu este viac stvrdnut a rast rychlejsie..mne sa spravil na bruchu jeden taky cierny dlhy :D a ked som to odstrihla, tak bol este tmavsi a rychlejsie rastol, tak si ho obcas vytrhnem pinzetou a ide to pomalsie :)