Awooojte ludkowia:)))),,,, mam 15 rokof a mam taky mensi problem s bruskom....no proste....rastie mi brucho!!!!.a neviem, co mam robit,,,,bozeee!!! inac mam uplne faaajnu postawu heh:) som stihla.....wsetko,,,pohodaaaa.....len to moje brucho!!!! neviete mi poradit nejake cviky, ktoré by zabrali na brucho??? lebo som fakt zufala....a za tyzden ideme na dowolenku...a ked si len predstavim, ze ako budem vyzerat v tych plavkach...tak hroza! ja viem, ze za tyzden mi uz noic nezaberie...ale ak nahodou mate nieco dobreee, dake cviky, tak napiste:) please poradte:)))),,, a neviete ake potraviny, ake jedlo podporuje taketo priberanie v oblasti brucha??? comu sa mam v strave vyhybat??? poradte...dakaujem weeeelmi...thanks:)))
mam velkeee brucho!!!
skus tanec.. za ten tyzden to uz urcite nestihnes, ale po dowolenke urcite... dobre je rano si privstat a chodit behat.. a trikrat denne po tri sady 20-tich brusakov..inak porait newiem.. a samozrejme je vec psychiky ci sa dokazes ovladnut a obmedzit tucne potraviny..
a samozrejme aerobik to zabera
proti nafúknutému bruchu je veľmi dobré piť mätový čaj.
Hlavne nejedy vzprayane jedla a tak...Bude to O.K.` uvidids...
Pomozes si aj tym,ze nebudes jest jedla,ktore nafukuju.
Ahoj olddynka ani ja nejem maso,hoci viem,ze je lepsie ho jest ale ja sa neviem premoct.Snaz sa jest take jedla co ti nahradia zelezo ako spenat alebo mliecne... a najlepsi recept na uplne ploche brusko je ked budes cvicit efektivne a obmedzis tie zle tuky naozaj ide o spravnu kombinaciu jedla.A este vybornym prostriedkom ako spalovaca tukov je aj citrusove ovocie ako naoazaj.:)
no ja som pocula,ze v oblasti brucha sa hodne pribera aj ked clovek je vela bielej muky...ani si neuvedomuje kde vsade je...ja som ju v znacnej miere obmedzila hlavne co sa tyka peciva...a brusko je opät ploche...ale okrem toho samozrejme vela pohybu...
Ahoj bejatka, ja mam rovnaky problem. brusakujem kazdy druhy den, myslite ze to nestaci?? a aj v strave sa kontrolujem a chcem sa riadit aj podla SASENKINEJ rady v obmedzovani niektorych potravin, ale neviem ci si to mozem dovolit, lebo som vegetarianka. poradte.diky.
To,ze sa ti v 15tich zvacsil podkozny tuk,je normalne.TEraz potrebujes obmedzit tie zle tuky a nahradit ich tymi dobrymi ako je napr.olivovy olej.Dalej jest viac vlakniny,rozne cerealie.Takisto ovocie,zeleninu.A co je najdolezitejsie je pitny rezim,vypit okolo 3litrov denne a vysledok sa urcite ukaze.Kedze co sa tyka postavy je az 70percent v strave zvysnych 30 je v cviceni,takze sa treba hybat na brusko je najefektivnejsie takzvane pritahovanie noh ked si na rebrine,zavez sa na nu a dvihaj nohy najvyssie ako vies.Taktiez obycajne sed lahy,daj vsak pozor na chrbticu,lebo vela ludi tento cvik dobre necvici.A nebojsa vekom sa to brusko bude stracat:)