mam velkeee brucho!!!!

Príspevok v téme: mam velkeee brucho!!!!
bejatkaa

Awooojte ludkowia:)))),,,, mam 15 rokof a mam taky mensi problem s bruskom....no proste....rastie mi brucho!!!!.a neviem, co mam robit,,,,bozeee!!! inac mam uplne faaajnu postawu heh:) som stihla.....wsetko,,,pohodaaaa.....len to moje brucho!!!! neviete mi poradit nejake cviky, ktoré by zabrali na brucho??? lebo som fakt zufala....a za tyzden ideme na dowolenku...a ked si len predstavim, ze ako budem vyzerat v tych plavkach...tak hroza! ja viem, ze za tyzden mi uz noic nezaberie...ale ak nahodou mate nieco dobreee, dake cviky, tak napiste:) please poradte:)))),,, a neviete ake potraviny, ake jedlo podporuje taketo priberanie v oblasti brucha??? comu sa mam v strave vyhybat??? poradte...dakaujem weeeelmi...thanks:)))

mirkaa18

Bejatkaa, ja by som ti poradila jedine vhodne cviky v oblasti brucha.. naozaj sa s tukovymi vankusikmi inac nerozlucis.. skus si pozriet napr. stranku: -odkaz odstránený- a v nej najdes urcite aspon jeden cvik, pri ktorom nemusis zajst ani do posilnovne.. popritom si mozes dane partie pravidelne natierat vhodnym kremom na posilnenie bruska (Avon, Oriflame alebo Garnier).. nebud netrpezliva, uvidis, ze vysledky budu onedlho viditelne a ty sa budes ovela lepsie citit!!:))

lukasss

simon ty co mas za reci hmmmm?? ze vraj velke bruhco je sexy?? to je uplna hlupost.....
ani mne sa sice nepacia vychudnute baby take ktore su kost a koza ale co je vela to je vela.. takze baby pozor na to co jete!!!!!
bejatka hmmmm takze velke brusko?? tak to je asi najhorsie co moze byt , musim povedat ze tam sa chudne najtazsie, a brucho to je cast tela kde je tuk vidiet najviac... takze rob s tym nieco.... sice neviem ako to s tebou vyzera ci je straaaasne velke alebo len tak mierne, ale urcite ho poriadne zakryvaj, napr. sirsie trickko a dufam ze vies ze plavky nehrozia!!!!

ccc

asi Vam nezostava ine ako s tukom v oblasti brucha zmierit..totiz tukove bunky nemame rovnomerne po tele rozlozene a niekto ich viac ako inde na tele zdedil na bokoch a niekto na bruchu..bohuzial, toto je fakt genetika.
ale pomoct sa tomu da systematickym! cvicenim,racinalnou stravou, v krajnom pripade liposukciou.

hippky

Je pravda,že z bruška sa najláhšie zhadzuje.Ale,ked samozrejme cvičíš!Aj ja som mala stála velke brusko a teraz je to už OK .papajte hlavne vela probia,je na tom vela pravdy,že nabudete nafuknute. A čo sa týka tukov na brušku,tak pomalinky cvičte,nezožierajte sa drastickými dietkami a uvidite vysledok...

hippky

aj vás zožiera to strašné brucho.Ja si myslím,že nezáleží na tom,aky je pupok.Keds nietko miluje,tak miluje aj s pupkom.....!

bejatkaa

SIMON,, dakujem za komplimenty:))).....a NICI,, to brucho je skor nafuknute, lebo ked som hladna, ale fakt hladna, je to ceklom v norme:)))..... haha:) a ako si na tom ty? cvicis?

simon

bejatkaa nic si z toho nerob....... podla mna musis mat urcite sexi postavu.. mozno si dievcata myslia ze chclapom sa paci ak su chuducke a vysportovane ale to je omyl vsetci chclapci sa radi ak ma dievca alebo zena nejake to kilecko navyse.... a v tovjom pripade aj su tie kilecka na brusku tak to je len dobre:))) ved co moze byt krajsie ako ked divcatu nieco vykuka spod tricka?? je to super , takze nic si z toho nerob, chllapcom sa tak na100% pacis:))

kattka

Cawte baby,
hoci som taky problem nemala nikdy,ale musim vam povedat ze podla mna sa z bruska chudne najlahsie,za taky tyzden sa da dat dole celkom v pohode aj niekolko centimetrov,staci par cvikov.No,keby ste chceli mat brusko pevne a vypracovane tak potom mozte skusit brusaky napriklad,ale tu je to ine lebo takto sa vam brucho pekne spevni ale v obvode sa nezmensi...tak vela stastia:)