Ľúbi ma alebo nie ?

Príspevok v téme: Ľúbi ma alebo nie ?
Ottis77

Dobrý deň.
S priateľkou spolu chodíme už skoro rok a ani raz mi nepovedala "ľúbim ťa" sama od seba. Vždy to hovorím prvý ja. Keď jej poviem, že ju ľúbim, odpovie "Aj ja teba", no žiadne emócie z nej necítim. Mám pocit, že to hovorí len tak.
Pripadá mi, ako bez emócií. Už od začiatku mi na nej niečo nesedelo.

Ďalšia vec je, že keď sa pohádame, nikdy sa mi nepríde ospravedlniť prvá. Párkrát spravila to, čo nemala, no ona akoby si to neuvedomovala. Keď som jej povedal, že by sa mi mala ospravedlniť, povedala, že som to bol ja, kto začal. Hádzala na mňa vinu. Povedala, že sa necíti vinná a nikdy v živote sa vinná necítila.

Nemyslím si, že má niekoho iného. Skôr si myslím, že to bude nejaká porucha správania. Môj brat je psychológ a povedal, že to môže byť disociálna porucha osobnosti. Vtedy mi došlo, že ma nikdy nebude skutočne milovať, tak ľudsky, i keď viem, že to nie je jej chyba. Bojím sa, ako sa bude správať k deťom, keď ich raz (dúfam) budeme mať.

Aký je váš názor ?

Nerozumieeem

Ja priatelovi tiez nehovorim ze ho lubim a pritom ho naozaj lubim. Som skorej taka ze to dokazujem činmi, nie slovami ale trebars objatim pusami pohladmi atď.

Ahoj654

No my ti tu asi velmi neporadime vies..neviem o com ste sa hadali a ako to presne cele bolo..ale to ze ti nepovie miluje ta je podla mna normalna vec. V dnesnej dobe uz tieto slova nemaju taky vyznam..a uz sa hovoria dost bezne...dnes uz pomaly ani svadba nic neznamena. Aj tak su len same rozvody atd..tak pre mna tie slova znamenaju vela..ako neviem si ani ja predstavit ze po roku vztahu by som povedala ze milujem niekoho. Pre mna to vela znamena.

a_dr1a

Ahoj. My na dialku tazko identifikujeme prip.urcime daku poruchu osobnosti, ci ti tu napiseme anamnezu diagnozu odporucania ohladne tvojej priatelky. Ale. Si s nou rok. Urcite si jej formy spravania chovania opisal detailne uz bratovi, zrejme ju aj on osobne pozna. Takze asi by tebe ako bratovi neradil zle. Neklamal by ta. Nastuduj si pozorne tuto diagnozu. A zvaz si vsetky pre a proti, klady aj zapory. A uvedom si, ked uz pises o detoch, ze toto je okrem ineho aj dedicne. Tak si vsetko OK zvaz, ci ti ona za to stoji. Vacsinou sa hladaju dvaja, ktory sa navzajom doplnaju. Alebo aspon v niecom podobaju. No dvaja rovnaky by asi tazko spolu vydrzali a zotrvali (hlavme v tych extremnych formach a pripadoch). Takze ta k nej nieco taha, co tebe naopak zas - chyba, alebo coho mas ty zas naopak, prebytok. Ona z teba tiez nieco saje a ma. Potrebuje. Ale ak hladas niekoho na cely zivot, tuzis po harmonii rodine detoch spokojnosti stasti laske emociach ai, tak sa porad radsej s bratom, aby si vedel, do coho vlastne ides