Nizky tlak,navaly a zimnica,unava

Príspevok v téme: Nizky tlak,navaly a zimnica,unava
GJL

Mozte mi niekto poradit co to mozem mať za problemy?Mavam strašne navaly tepla striedajuce sa so zimnicou,unavena som stals by som iba spala,tlak mam nizky,hlava sa mi točí.Mam potvrdenu anemiu ale len trochu ju mam znizenu tu hladinu.Stitnu zlazu mam v pohode.Mohol by to byt ženský problem s hormonmi?Ďakujem

Tomas12345

Moze to suvisiet aj s tým tlakom. Ked ma clovek nízky tlak tak sa cíti ako mechom prasteny. Pri zlom krvnom obehu mozu byt aj problem termoregulacie a únvava.

Rovnako tak sa ale moze jednať aj nedostatok urciteho vitamínu.
Odporucil by som ti 24 hodinove meranie tlaku, + biochemia z krvi.

vitavi

Návaly sposobuje blok v oblasti dolnej časti tela. Papj menej mäsa a tuku. Aby si nemala pocit slabosti, vylúč aj sladkosti, ovocie a chemikálie.

GJL

Ja mavam dobrý tlak,nechapem preco ho mam taky nizky.Ale ja hovorim hlavne o tych navaloch tepla striedane so zimnicou.Cim to moze byt

anemickatiez

ked mas nizky tlak z toho sa ti kruti hlava aj unavená si...
mám to isté.. po dvoch kávach mám tlak 90/60, ked je take hnusne pocasie dazdive vtedy je to najhorsie... ani káva nepomoze, iba zývam, unavena som, sklene oči...

GJL

Ja mozem užívať iba Tardyferon na predpis,s postupnym uvolnovanim aby mi nebolo zle od žalúdka.mne z iných tabletiek so zelezom bolo na vracanie.Neviem ci by mi tieto problémy sposobovala anemia

anemickatiez

Ked máš potvrdenú anémiu, tak predpokladám že ti Dr. napísal železo- Sorbifer,.. lebo ked máš málo železa tak to robí vela...
pomôcť si môžeš: hlavne teraz v lete
jesť všetko červene: a čím tmavšie tým lepšie...
zelenina: červená paprika, cvikla - cvikla zavarana + vypiť z nej aj šťavu, špenát obsahuje železo.. -

ovocie: tmave hrozno, černice, čierne ribezlie, čučoriedky

ale mala by si isť ku doktorovi a žiadať aby ti vypísal Sorbifer, lebo treba brať ohlad aj na to ze kazdy mesiac prichadzas o krv...
alebo nech ta posle na hematologiu a tam ti ten sorbifer urcite odporucia, ako mne... ked som mala anemiu, a aj potom som mala v odporucani pocas kramov brat aspon...takze tak...

a ked ho budeš brať nezlakni sa ze trošku zapeká, takze odporučam každy večer si dať jogurt s vločkami, alebo s mliekom aby si nemala tvrdu stolicu a problemy s tym suvisiace...