Kde je v Bratislave diera v stene?:) informujte o. Tom dalsich kamaratov
GLORYHOLE BRATISLAVA
Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.
dnes som tam bol a bola tam nejaka pani ze je tam treti den a nevie o nicom aj niekam volala. tvrdila ze kolega tam urcite ziaden nebol a ani nema :-(
Baba tam je, uvidis ju v tej diere, kludne si to mozes overit a bude hore bez, ale asi skorvto ribi, aby si nezaspinila oblecenie.
dobre vediet, zajtra pojdem vyskusat... dik za typ. ak by ste este o nejakych v BA vedeli, dajte vediet. podstatne je aby bola na druhej strane zena...
V Retro v Ruzinove. Chod do sexshopu na 1. poschodi (vpravo hore od hlavneho vchodu). Vojdi do predajne a povedz tomu panovi tam, ze Glory, to staci. Das mu 20,- eur a on ti da kondom a posle ta za stenu vzadu, budes cakat tak asi 20 minut, kym dobehne baba (ak tam nahodou uz nebude - ja niekedy cakam, niekedy nie). Ta diera je tam vacsia preto, aby sa ti mohla pohrat aj s vajcami. Ak chcec vystrek mimo kondom, strc babe este 10,- eur, ale bude ta robit najprv v kondome - tesne predtym iba zabuchaj na stenu, aby vedela, ze ho ma dat dolu. A ozaj, mna ked na zaciatku nepoznali, tak sa tvarili, ze co chcem, ze o nicom nevedia, tak som ich musel presvedcit, ze nie som ziadna inspekcia, lebo to robia samozrejme nacierno. Take nieco nik neschvali a oni su samozrejme opatrni.
Mňa by to tiez zaujímalo :)