Ako sa mu viac zapáčiť? Muži,ženy sem!

Príspevok v téme: Ako sa mu viac zapáčiť? Muži,ženy sem!
Patriciaaaa

Ahojte ľudia :)
Bola tu už založená téma. Volala sa tuším "som tučná? Plnoštíhla?"...
Presne takú postavu mám aj ja.
Váhu mám 50-51 kg, výška je rovnaká, len boky mám 81 cm. Fotky slečny sedia tiež.
Len ja mám 17 rokov a dotyčná 19.
Keďže ste písali, že dotyčná " ninuska" nepotrebuje schudnúť (takže ani ja :D), chcem sa spýtať, či by ste neporadili,ako sa obliecť (pekne!!!) aby sme u chalanov vyvolali taký ten pocit,že... "Oni nie sú len slušné a inteligentné,ale sa aj vedia obliecť". Som premiantka triedy (2.c. Na obchodnej akadémií). Som milá,kamošov mám. A jeden z mojich kamošov je môj idol. Páči sa mi. Potrebujem na neho zapôsobiť :) aký typ oblečenie by ste mi poradili? Poprípade nejaké stránky internetové + drepmy si stehná (vnútorné) zoštíhlim? Ako zakladateľka témy uvedenej hore, mám tiež chúťky schudnúť zo stehien. Ja z toho dôvodu, aby som sa páčila SAMA SEBE. Pretože ako niekto vravel na fóre, muži majú radi sebavedomé ženy
Za každú radu budem strašne vďačná! A muži @, aké ženy sa vám páčia? (Postavovo aj charakterovo)

Bnb

Kazdy muz ma iny vkus. V prvom rade, ked nechces aby ta mal iba na sex, tak mozes byt neviem aka krasavica a nebude z toho nic. A tak isto si kazdy rozumie aj s inou povahou, niekoho moze viac pritahovat aj hanblivka.
Chudnut z jedneho miesta je blbost, nikdy nechudnes len z jedneho miesta.

Snailovnik

S takou vahou neverim ze Mozes byt co I Len trochu 'tucna'. Jedine ze by si bola trpaslik. A kazdi ma iny vkus, mozno to znie ako klise milion krat omielane ale fakt je to pravda. Ci uz povahovo a spravanim a tiez vzhladom kazdemu nieco ine lahodi oku. Poviem ti len ze pokial mas v plane menit, spravat a pretvarovat sa kvoli niekomu to vobec nieje ta spravna cesta... Este k tomu kamaratovi, pokial s nim chces zacat randit, tam sa vela pomoct neda, musia byt prirodzene sympatie z oboch stran

Lollka

S tvojou vahou urcite nie si tucna ani plnostihla. Ja som v tvojom veku bola tiez nespokojna so svojim vzhladom ale neskor som zistila ze sa aj tak nebudem pacit vsetkym ludom na svete a dolezite je len to, ze sa ja citim dobre a je jedno ci mam o centimeter sirsie alebo chudsie stehna. Kazdemu muzovi sa aj tak paci nieco ine a vychudnuta anorekticka sa zas tak vela muzom nepaci. Hlavne sa neobliekaj vyzyvavo to podobi lacno a muzi ta budu mat len za sexualny objekt vhodny na jedno pouzitie. Obliekaj sa elegantne ale vela toho neukazuj.