Ahoj, jeden velmi mily clovek mi tu poradil v inom prispevku ze sa mozem zacat iba trosku malovat len make upom a potom plet osetrit ale chodím na volleyball a na treningu sa dost zapotim v tomto pripade co mam pouzit nechcem aby sa mi make up nejak rozpustil ale ani aby mi neucpaval pory pri potení PS. Mam 12
Make up na šport?
Jednoducho pri sporte sa zbytocne nemalovat este pri takom, kde sa clovek fakt poti, len to pleti skodi :)
nepouzvaj pri sporte make up, ja bicyklujem, mam super bike z tohto webu www.cyklospeciality.sk ale make up si nikdy nedavam ked idem jazdit
Dakujem :) teraz skusam jablcny ocot zredeny vodou ma s tym niekto skusenosti?
Tak toto je možno iba môj názor, síce mám teraz bezproblémovú pleť ale tiež som mala nejaké jebaky už a viem že to nie je nič príjemné. Podľa mňa s make-upom to vyzerá ešte horšie. Podľa mňa zatiaľ by si mala hlavne trénovať na Tom aby si si nebrala k srdcu čo povedia 12 ročný chalani lebo v dospelosti sa ich názor tiež zmení. Teraz to berú tak lebo sú nedospelí a nepremýšľajú o veciach tak ako muži, ale ako chlapci. Podľa mňa najlepšie čo spravíš tak to že si miesto make upov. Kúpiš nejaké prírodné ošetrujúce vodičky. Alebo nejaké masky a ono sa ti to možno zlepší . Veď máš 12 koťe tak kľud.
Velka pochvala za sport! :) Super, ze sa niecomu venujes. Avsak, k sportu vobec nepotrebujes make up. Aj vzhladom na svoj vek, aj kvoli sportu samotnemu. Spotis sa, ziaden make up nie je zazracny, ze by prezil taky "naval", preto sa nan vykasli. Ani po treningu by som ti neodporucala ziaden make up, ale ked tak velmi chces, daj si lahky bb cream make up, ziadne tazke make up-y, kedze vhodny pre tvoj plet sa ani nevyraba. Vela pi, sportuj, jedz vela zeleniny a inej zdravej stravy a uvidis, ze plet bude pekna a nebudes potrebovat make up :)
Určite nezačni používať make-up v 12tich a ešte ked športuješ určite nie vyskúšať krémy a máš iba 12rokov to neni vôbec vek na make-up