Ahoj, jeden velmi mily clovek mi tu poradil v inom prispevku ze sa mozem zacat iba trosku malovat len make upom a potom plet osetrit ale chodím na volleyball a na treningu sa dost zapotim v tomto pripade co mam pouzit nechcem aby sa mi make up nejak rozpustil ale ani aby mi neucpaval pory pri potení PS. Mam 12
Make up na šport?
tak je to take no, hlavne sa po sporte treba poriadne odlicit, ak uz idem namalovana lebo potom amen tma :)
nepouzivaj ho pri sporte
..ja ako kedy..su dni kedy aj ked idem behat si make up dam..ale aj take kedy nie..zalezi ako sa citim..
chodim na bicykel, mam z cyklospecialit ale make up nan nenosim
Je uplne zbytocne pouzivat pri takomto sporte makup. Spotis sa a make up sa ti proste aj tak rozmeze a este ti zbytocne upchava pory a tak moze vzniknut akne
nepouzivam pri sporte ziadny
A to pouzivate aj make up aj puder ci ako? :)
nikdy som nepouzivala make up pri sporte
tomu ako tiez nechapem, aby som si este aj pri sporte davala pozor na to, ci sa mi makeup nerozmazal. no je to aj pre plet nevhodne, len sa pod tym make upom bude viacej potit a upchavat sa
A je nutné ten make up používať pri športovaní? Načo? Však každý sa spotí, keď cvičí, tak načo sa na niečo hrať. Však keď sa potom sprchuješ a prezliekaš, tak potom si ho daj keď tak.