Ahojte strašne sa mi začínajú ničiť vlasy používam aj olejčeky ale nezaberá to, nejaké šampóny, kondicionery masky alebo niečo o čom viete že zaberie na vlasy?
AKO ZJEMNIŤ VLASY??
Určite ostrihať, to ti vravím z vlastnej skúsenosti, že nič nepomôže.. a potom, keď sú vlasy ostrihané, najlepšie používať šampóny prírodné, bez silikónov... ja mám rada vlasovú kozmetiku od Yves Rocher , prípadne Balea, nezaťažujú zbytočne vlasy a sú pekné zdravé.. neumývať príliš často, nežehliť, nefénovať.. proste nezaťažovať ich zbytočne a ony budú oveľa v lepšom stave..
A co tak nepouzivat ziaden sampon ani kondicioner? Co tak aby vlasy sa naucili starat sami o seba?
Ja to teda skusam uz mesiac a pol, nie zeby som mala vlasy v nejakom hroznom stave ale hnusilo sa mi davat na seba vsetky tie hluposti potom ako som si citala zlozenia kozmetiky co pouzivam ahladala si co ta konkretna latka robi a najhorsie je asi to, ze to co si davas na pokozku sa ti aj do nej vstrebe a nielen tie hyper super olejceky a ''prirodne zlozky''.
Len taky navrh :) Nebudem ti to tu zbytocne dalej rozpisovat ked by si to nemala zaujem skusit.
predpokladam že použivaš kondicionery, masky....
...........ked nepomahaju olejčeky, pravidelne podstrihavanie,...
vyskúšaj keratín... :-)
ja som bola dnes :-) je to super, veľký rozdiel pred a po.. vlásky mám ako hodváb jemnučké