Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Výčitky svedomia

Príspevok v téme: Výčitky svedomia
Andrea111

S priatelom sme spolu už skoro 3 roky. Nemiluje ma nenávidí ma, bol by najradšek keby som sa (podla jeho slov) hodila pod vlak že by bol aspoň pokoj. Máme spolu hypotéku na dom. Spravili sme to kvôli mojej sestre, ktorú mám v nájradnej starostlivosti. Som velmi nešťastná...každý deň mám chuť plakať kričať...zhoršilo sa to keď zomrela mama...bola síce alkoholička ale čím ďalej tym viac na ňu myslím keď mi je na nič...priatel ma neobjal už asi 2 roky, nepobozkal ma už asi tiež 2roky, nesmiem sa ho dotýkať...nesmiem nič...velmi mi chýbaju nejake pekne slova, pohladenie...proste nejaky prejav lasky...nikoho nezaujima čo chcem...strašne sa snažim aby mal všetko čo chce...spravím všetko čo mi rozkáže lebo dúfam že ma začne mať trochu rád...aspoň z malej časti tak ako ja milujem jeho..napriek tomu ako sa ku mne správa ako ku handre....aj jeho mame a sestre to vadí...že.mu robím slúžku...ale nechápu že ja to robím proste pre neho....ale stále nič a už to trvá asi 2 roky...nastúpila som do novej práce keďže sme sa presťahovali. A včera som zažila niečo čo už davno nie. A z toho mám strašne výčitky. Jeden môj kolega sa na mňa usmial, proste bol veľmi milý, keď videl že potrebujem pomoc tak mi sám od seba pomohol. Keď som stála bližšie pri ňom povedal mi že krásne voniam. Zrazu sa mi zachvel žalúdok..nerozumiem tomu..taký pocit som nemala už asi vyše 2 rokov...zvláštny pocit. Z ktorého mám výčitky..celý deň na to myslím..strašne si to vyčítam..nechápem čo sa to so mnou deje...mne len...jednoducho veľmi chýbali takéto slová, gestá...

poradim38

A preco by si si to ty mala vycitat???? Co je na tom??? Tvojmu partnerovi na tebe nezalezi, co ty vies kde sa on s akou taha....... ty mas pravo na niekoho kto ta bude lubit, aj ked nerobila by som z toho nieco vazne zatial myslim co sa tyka tvojho kolegu....... ci aj on nie je taky, ze iba do postele smeruje...... a potom by ti bolo este horsie..... takze ziadne vycitky nemaj, prijmaj komplimenty, usmevy ale zaroven aj preveruj........