Bozkavate sa este v dlhorocnych vztahoch? A co vzrusenie?

Príspevok v téme: Bozkavate sa este v dlhorocnych vztahoch? A co vzrusenie?
Islanderka

Je bezne, ze sa s partnerom po rokoch uz nebozkavame? Nemyslim take to cmuk, ale vasnivejsie, ´francuzaky´. Ked sa aj trafi, tak jedine pri sexe, ale nic mi to nerobi. Proste nic pri tom necitim, ani mi to nechyba, znamena to, ze ma uz partner nepritahuje? =/ Aj predtym som to tak mala, vzdy po cca roku to opadlo uplne, najskor stacilo, ze sa ma chytil a uz som bola mimo, chapete co tym myslim, proste vlhka a tak, ale ako roky vo vztahu idu, uz to take nie je ani zdaleka. To tak ma kazdy, v kazdom vztahu, ze casom to vsetko opadne? Nehovorim, ze sex nie je fajn, ale chyba mi ta pociatocna vasen =/

Jana Lukacova

Islanderka:

...vzťah nie je o neustálej intenzívnej vášni, to však neznamená, že nemôže byť prítomná aj v dlhoročných vzťahoch...závisí to od toho, či vzťah dvoch ľudí ide samospádom, alebo sa ho snažia obaja rozvíjať či po roku, siedmych alebo dvadsiatich...

Alkaaa

Dada: určite je to človek, si veľmi romantická, spýtaj sa svojho chlapa či ho nevzrušujú iné ženy :-) určite áno je to bežná vec

Dada345

Ja som mala 7 rocny vztah do ktoreho som samozrejme vstúpila s tym ze som do chlapa zaľúbená.. Ani po 7 rokoch ma neprešla vášeň, ani tuzba po nom, v súkromí som mala veľkú chuť sa, s ním bozkávať... Avšak on už nie.. Už nejaký čas pred rozchodom začal byť trochu chladnejší ku mne co sa týka citov a tak celkovo videla som že to z jeho strany už nie je ono.. Mňa to neprešlo ale keď som videla aké to je z jeho strany tak som sa už začínala cítiť blbo že sa chcem tak zblizovat a on už nie.. Ja do vzťahov vstupujem jedine vtedy ak cítim ze sa mi doslova podlamuju kolená pri tom človeku a vtedy viem že to bude ono.. Neviem si predstaviť ísť do vzťahu len tak bez nejakej väčšej lásky.. V tom prípade by som sa už asi nemala ani ja chuť nejak zblizovst s človekom ktorého naozaj nemilujem... Teraz mám nový vzťah, neporovnateľná s tým prvým dlhoročným.. Tiež sme už nejaký čas spolu ale u nás je to obojstranné.. Nevieme sa nabažiť jeden druhého, vášeň je obrovská, príťažlivosť tiež, super si rozumieme, máme rovnaké názory na život, z bozkavania som vzrusena ... Tak ja neviem v čom to je :) každý sme iný.. Ja som taká že ak som s jednou osobou ktorú milujem tak ma zvyšok chlapov nezaujíma a na toho svojho mám stále chuť... Ten 7 ročný vzťah aj tak ukončil on z dovodu ochladnutia citov z jeho strany . Ja len chcem podotknúť že áno, aj po toľkých rokoch môže byť vo vzťahu veľká vašen, chute a všetko... Ale tak ako som písala.. Asi je to v tom človeku

Bnb

Kazdy vztah ma nejake svoje fazy. A najhorsia je ta faza ochladnutia a vytriezvenia, treba prejst aj cez nu inak sa zaseknes tu aj v kazdom nadchadzajucom vztahom a takto ti budu ztroskotavat dalsie vztahy. Predsa, co je to za vztah ktory nevie prekonat prekazky? Az po tejto faze prichadza, no, prava laska ako to nazvat inak :)

zeby

Možno je to znakom toho, že máš veľmi dobrý vzťah, lebo ti v ňom prídu na um iba takéto drobnosti. Myslím si, že to ani iné byť nemôže, keďže sa poznáte od hlavy až po päty. Čo sa týka sexu, tak si ho treba nejak osviežiť. Napr. iná vôňa a iné oblečenie môže na teba zapôsobiť vzrušujúco alebo sa zahrať na niekoho iného. Ak už ste tieto veci skúšali, tak hľadať ďalšie možnosti okorenenia. Niečo sa snáď nájde.

Islanderka

Presne, uz som takto ukoncila 5 vztahov, lenze na tomto mi velmi zalezi, tahame spolu na 7 rok a nerada by som, keby to skoncilo. Lenze mam iba kratko po 30 a pocit, ze zvysok zivota uz iny nebude. Nechcem vsak dalsieho chlapa len pre tie vzrusujuce pocity. Ale cloveku stale vrta v hlave, ci je s tym spravnym partnerom, preto sa snazim zistit, ci je toto bezne =/

Alkaaa

Mozno nie si taky monogamny clovek :) vzrusuje ta nieco nove, nepoznane a to u teba trva cca rok. Ak chces znova vasen musis ist do noveho :)

Inak ja som bohuzial asi podobna, vyhra to neni