Ahojte, co by ste povedali na chlapa, ktorý by sa o inej babe vyjadril, že sa mu páči, že je pekná. Ale Vám by to za 4 roky vzťahu nikdy nepovedal?
O inej sa vyjadril, ze je pekna. O mne nie. Čo vy na to?
Smutne
Praveze nie, on robi milion veci pre mna, ale inych, co pre mna niesu az tak hodnotne. Mame rozdielne jazyky lasky, alebo co, aj sme si tu knizku presli, aj testy sme si porobili, aj co ja viem co. Len ja proste potrebujem nieco a on mi to nedava, no napriek tomu viem, ze mi toho dava vela, aj on mi hovori, ze vsetko pre mna robi, lenze mna to nejak neuspokojuje, ako potesi, ale neni to ono. Neviem jak to vysvetlit, prirovnam to k darcekom trebars, on neni na oblecenie, ale ja ho milujem a tympadom aj jemu zaobstaram dajake super kusky, ked daco hladam sebe, ale on sa z toho nejde osaliet jak ja, ako potesi ho to, ale nejak specialne to neriesi, je to prenho LEN oblecenie. Kdezto mna, ked obdaruvava, tak ma obdaruvava podla seba, skvor takym praktickym sposobom, co pre mna do zivota je fajn, taka prakticka vec, ale potesilo by ma omnoho viac to oblecenie. :)
Rozhovorov na tuto temu bolo uz xy, ze mi to chyba, stale mi na to povedal, ze on na take neni, ze neni zvyknuty davat komplimenty a podobne. A stale mi slubil, ze sa posnazi, aj sem tam z neho vyslo nieco, ale ja som citila, ze to hovori len preto, ze musi, proste take neprirodzene, silene mi to prislo, ale to bolo len par dni po rozhovoroch a potom sa vsetko vratilo do starych kolaji.
Ja neviem :(.. strasne ma to depta, doteraz som vo vztahoch taky problem nemala. Ale v tomto ho mam, pripadam si pri nom skareda a po tomto jeho vyjadreni este duplom. Aj som sa ho to pytala, ze to, ked na nu nemas problem povedat, ze sa ti paci, ze je pekna a mne si to za celu nasu existenciu nepovedal, jedine co mi z toho vychadza je, ze som pre teba skareda. Na to mi povedal, ze som pre neho najkrajsia na svete. Ale to ma taku hodnotu nulovu nejak pre mna, lebo keby to prislo prirodzene samo od seba, tak ok. Ale takto? .. neviem co s tym.. pre niekoho mozno hluposti, ale mna to zoziera.
Na toho chlapa by som nepovedal nic, ale na tu babu by som nasiel par slov v zmysle, ze nie je uplne v poriadku, ak je s nim vo vztahu...
Tvoj partner ti nikdy nepovedal, ze sa mu pacis, ze si pekna? Ja neviem ci sa smiat alebo plakat...
povedaly bi sme, ze je ostro sledovani