Ahojte, viem ze ma tu vela ludi za toto vysmeje, ale neviem sa s tym vyrovnat a mozno by mi pomohol pohlad ludi z inej stranky... Nikdy som nechcela sex na jednu noc ani povrchne vztahy a dopadlo to tak, ze som v 26 este neskusena panna... obdobie, kedy bolo normalne byt neskusenou je uz davno za mnou, teraz je to skor uz len hanba a na smiech.. preto uvazujem, ze sa zrejme budem musiet vyrovnat a tym ze muza nikdy nebudem mat, lebo aj keby som na nejakeho skveleho natrafila, od hanby by som usla a co ked by o tom rozpraval ostatnym, ti by sa mi smiali a ukazovali na mna na ulici prstom ze som stara panna... riesim teda ci to este risknut aj v takomto veku a cakat ze to ten muz pochopi (co pochybujem) alebo sa s tym proste zmierit a uzavriet sa nadobro... co by ste robili na mojom mieste? :).. viem ze v podstate riesim blbost ale bohuzial sa tym velmi trapim a to hlavne kvoli tomu, ze som vzdy tuzila po rodine...
je neskusenost velky problem?
Ako píše Hen, pokojne môžeš natrafiť na rovnako neskúseného partnera. A že ich/nás je dosť. A ako píš Aahc, normálny chlap chce dievča, ktoré pred ním nemalo v posteli nikoho. A keď sa v priebehiu rozbiehajúceho vzťahu mu o tom aj zdôveríš, nebudeš mať potom počas prvého styku žiadne obavy.
Ver mi ze obycajny chlap chce dievca ktore pred nim nemalo v posteli nikoho.. nepoznam nikoho komu by to prekazalo
Neskúsenosť nie je problémom :) Aj ten muž, ktorého stretneš môže byť rovnako neskúsený... (netreba si nad tým lámať hlavu)
A to že si "stará panna" ? Panenstvo je v tejto "modernej", rýchlej dobe brané ako niečo morálne oplzlé (a nie je to "in") - najmä pre ľudí, ktorí nemajú cit pre Božie dary.
Ale ja si myslím presný opak. Panenstvo je podľa mňa "in", a tvoj budúci manžel sa určite poteší, ak to zistí (teda, ak natrafíš na toho správneho) ... nezahadzuj sa myšlienkami typu : nikoho si nenájdem, som stará panna a musím sa s tým zmieriť... Práve naopak, bojuj! ;)
Máš 25, či 26, ten fajn vek, kedy sa chceš usadiť... Vystúp z pohodlnosti, nastav udicu, a chytaj ! :) Verím, že sa nejaký kus muža (nie chlapca, ktorý nechce dospieť) chytí na návnadu, ktorou je tvoj šarm.
Prajem ti veľa šťastia, aby si našla muža, ktorého si vyformuješ, a ktorého budeš milovať. Dôležité je sa rozhodnúť..
Ja neverim, ze existuje zena s takym mizernym sebavedomim. Boze ako si niekto moze nieco robit z reci inych ludi, ktori su oproti nemu moralne uplne niekde inde. Ach!