Čaute,
Som skôr Tichší Typ, čo vyvoláva posmešky zo Strany Ľudí. Dala som sa do Konfliktu zo Spolužiakom, ktorý ma hocijako dourážal, snažím sa to Zabudnúť, lenže Trochu to Bolí.
Môj Spolužiak (ďaľší) ma začal podpichovať a vysmievať sa mi, že Som Tučná a Slon. Asi pred Mesiacom som aj kvôli tomu začala pilne Cvičiť a neskutočne ma to Baví. Ale vždycky som ja tá s Veľkou Postavou, Tučná a všetko ostatné. Ale raz keď som bola u Doktorky a tá mi Povedala, že mám miernu Podváhu.
Aby som to všetko zhrnula, som vždy tá Tichá, Zakríknutá, Divná, Veľká a Tučná.
Tá Tichá
A si ešte k tomu dislektička.
je to narocne, sam to poznam na sebe. vzdy som bol tak nejak mimo skupiny, ten cudny. casom som ale prisiel nato, ze som to hlavne ja sam co okolo seba siri tento typ 'energie'. skus nato vkuse nemysliet. co je to kam chodis zakladka? stredna?. ked pojdes niekam von skus tam ist s prazdnou hlavou, v zmysle ze nemysli nato ako budes zase outsider a divnas. nie kazdi z nas ma ten dar byt oblubeny extrovert. ak natomto probleme budes vedome pracovat, rokmi sa to zmierni (tak to je aspon u mna), ty to zvladnes mozno aj skor... a este ti poviem, ze neskor v zivote, ked budes starsia zistis ze na tom az tak velmi nezalezi ako to ciitis v tomto momente. vykrocis do sveta, postretavas hromadu dalsich ludi a zistis ze zdaleka niesi sama co je taka, a najdes si ludi s ktorymi je dobre tebe a im s tebou, ktori ta beru aka si. skola a decka su krute miesto casto plne sikany. drz sa a skus sa tym netrapit. chudaci vzdy potrebuju niekoho podpichovat aby si pomasirovali svoje ubohe ego - casto su to vo vnutri najvacsi slabosi