Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zbaviť bradavic ?

Príspevok v téme: Ako sa zbaviť bradavic ?
kamilka61

Ahojte potrebovala by som učinnú liečbu na bradavice ... Skúšal už niekto si ich odstrániť doma sám ? Potrebovala by som to veľmi bradavice mam na krku a keďže nemám veľmi čas ísť s tým ku lekárke a strašne mi už vadia vždy keď sa dotknem krku rada by som bola za nejaké učinné rady ktoré ste sami vyskúšali a ktoré boli učinné :)

matthiola

ano lastovocnik, potvrdzujem najlepsie teraz tento jarny. rasti v listnatych leoch kde tecie pramienok, alebo kde je vlhsi vzduch. je dobry aj na kurie oka..to je vlsatne skoro to iste ako bradavica

pomocnica

kamilka61-Fúúf bolo to už dávnejšie, takže presne neviem, ale asi aj po týždni už rozhodne výrazne ustúpili. Ale treba tak riadne prírodný, aby bola dobrá tá šťava..;-)
AAA aplikácia normálne keď z koreňov, tak vytláčaš to priamo na miesto a tak ideš spať a keď z listov, tak myslím, že tiež buď rovno na miesto, alebo si to dáš na prst, ale nemyslím, že to je dobrý nápad, aby si si to nejako neroznášala, takto to máš z miesta na miesto. Viacero rastliniek kebyže máš tak potom aj doma sa dajú nejakú dobu držať, myslím, že sme ich mali vo vode. ;-)

Tak veľa šťastia, prípadne aj trpezlivosti, ale. Je to prírodnou a hlavne bezbolestnou cestou, nechodíš na to niekam a pri ceste späť domov ťa to bolí atď, je to prakticky zadarmo, ak to máte niekde na dedine...aaaa zaberá to určite lepšie ako dusík. ;-)

pomocnica

Rozhodne vyskúšaj lastovičník. Ja som ich tým mala liečené, ale to som bola ešte malá, ale pomohlo omnoho lepšie ako vypaľovanie dusíkom a k tomu to nie je bolestivé. ;-) My sme ich mali z chaty, tam rastú, tak snáď máš k tomu nejaký dosah. Raz ide šťava z listov inokedy z koreňa, podľa ročného obdobia.

Tak veľa šťastia a pekný deň. ;-)

potkan13

Dá sa pomocou octu a vatových tyčiniek, ale je to trochu prácne... a žere to čas... ale funguje to. Stačí obyčajný ocot...