Paci sa mi,ale je nizky

Príspevok v téme: Paci sa mi,ale je nizky
stanullka

Spoznala som 1.muza. Uz z pisania sme si hned rozumeli.On sa ma aj pytal,aky typ muzov sa mi paci? Vzhlad som nikdy velmi neriesila. Ale on sa ma to pytal preto,ze je nizky. Ja som sama nizka a viem,kolko mi to trapenia sposobovalo. Ale partnerov som mala vzdy vysokych-asi podvedome som si takych hladala-ze keby sme mali raz spolu dieta,tak aby netrpel,ze je nizke. Lebo u zeny sa to da prezit,da si opatky,ale nizky muz to ma ovela horsie. Uz sme sa prvy raz spolu stretli.Je introvert,ale bola som milo prekvapena,ze sa citil pri mne velmi dobre, uvolnene.Stale sme sa mali o com rozpravat. Boli sme spolu ale 5h. Chce sa este so mnou stretavat,ma o mna zaujem.Mna len ta jeho vyska mrzi.Keby mal o par centimetrov viac,nevahala by som ani sekundu..
A teraz neviem,co mam robit. Rada by som sa s nim dalej stretavala,je rodinne zalozeny,chcel by mat raz zenu,dieta a rodinu. Je asi logicke,ze keby sme mali mozno casom dieta,zeby bolo tiez nizke,ako sme my dvaja.. Ale zas je velmi dobry,ohladuplny,starostlivy a mudry. Akosi neviem,co dalej. Poznam peknych a vysokych muzov,co su ludsky ovela horsi. Napriklad 1.moj znamy. Ten sa mi velmi paci,pritahuje ma,je medzi nami neskutocna chemia,rozumieme si spolu,som mu vzdy butlavou vrbou. Ale on mi povedal,ze nema usporiadany zivot a musi si ho dat najskor do poriadku. Ze vztah nehlada,ani nechce. Ale ze sa mu pacim,je mu so mnou dobre,chcel by sa so mnou stretavat-ale podla reci som vyrozumela,ze akoby mu islo iba o kamaratstvo s vyhodami. A to ma zabolelo. Lebo ked mu je najhorsie-potrebuje podporu,rady-na to som mu dobra,alebo ked sa potrebuje vyrozpravat,ofukat rany, bolacky. No na vztah ma nechce,no na sex by ma uz chcel? Nemam slov. Ani neviem,preco to sem vlastne vsetko pisem :) Asi som sa potrebovala hlavne iba vyrozpravat.

NaRovinu

To, že sa z teba vysmievali, nie je tvoja vina. Mala si im dať poriadnu do nosa alebo im trefne vynadať.

Poviem ti to na rovinu. Väčšina dnešných detí je drbnutých a to doslova. Sú nevychované, všade vulgárne nadávajú, šikanujú, vysmievajú sa z ľudí, ktorí sú "iní", húlia, pijú, fajčia... Dnešné deti: totálny hnus.

Emilos

Je veľa ludí ktorí majú problémové postavy, sú príliš vysokí, tuční, vychudnutí, majú veľké prsia, zadky, nosy, odstávajúce uši, vyrážky na tváry, pehy, zrastené obočie, plešinu na hlave, zuby im chýbajú, krivé zuby, žlté zuby, nohy do X či nohy do O a potom sú takí čo majú dokonalé telá ako modelky a modely ale v hlave našta*é a nasra*é a rozumu nikde :-D

stanullka

Terezka-dakujem ti.On je naozaj skvely muz.Aj som to hned napisala,ze nebyt jeho vysky,nevaham ani sekundu.Je to vsetko iba o tej vyske.Doteraz som mala vsetko vysokych partnerov.Ze som im bola po hrud.Teraz sa jemu divam do oci..

stanullka

No dakujem vam.Len ja si to preto tak velmi uvedomujem,ze som sama nizka a zazila som si za zivot dost vysmechov kvoli mojej nizkej vyske.Celu zakladnu aj strednu skolu.Teraz,ked som uz davno dospela,to uz nikto sice neriesi a uz som aj ja v pohode,ale ked si predstavim,co by si museli moje deti vytrpiet kvoli tomuto-zas to iste co ja,je mi to len velmi luto. Odstavajuce usi,velky ci krivy nos,male prsia-vsetko sa da plastickou chirurgiou riesit.Ja som si uzila svoje a to som zena.Ale mate pravdu,dolezitejsie je to,aky je on clovek a muz.

Terezka23

Ahoj Stanka,

pisu Ti tu ludia, ze vzhlad nie je podstatny, ale asi ti to v reali nezazili. Pisem Ti z vlastnej skusenosti, ze ked uz teraz Ti to vadi, lepsie to nebude. Casom sa to len zhorsi a prestane Ta pritahovat ako chlap. Tak v Tvojom pripade by som radsej pobadala v inych vodach, lebo nebudes stastna. Predsa po prvych stretnutiach mas lietat v oblakoch a nevidiet chyby na tom druhom, Ty ju vsak vidis a dokonca Ta stve tak, ze az zakladas diskusiu na internetovom fore, cize je to nazvazenie ci ho teraz zbytocne namotat a potom neskor odkopnut a zlomit mu srdce... Radsej sa s nim prestan stretavat hned na zaciatku. Chlapov je vela, najdes si takeho, pri ktorom nebudes mat ziadne pochybnosti, ver mi ;) Drzim palce.

fantomka

Ja si myslim, ze pri hladani zivotneho partnera, teda takeho, s ktorym by si chcela prezit cely zivot je podla mna vzhlad na poslednych prieckach ako kriterium

skuseny50

Trpieť budeš jedine ty, ak sa budeš rozhodovať podľa nepodstatných vecí. Deti nemusia byť spravidla nízke, pretože z generácie na generáciu sú ľudia stále o niečo vyšší. Ak je ti s ním dobre, daj tomu šancu a uvidíš. Dopredu aj tak nevieš, ako to dopadne.

Slavo29

dievča musíš mať niečo okolo 20 keď riešieš také komplexy, vieš koľko je v mojom okruhu známych kde muž je dokonca nižší od svojej partnerky? Niektorí aj o hlavu a pol sú nižší od svojích frajeriek a neriešia a mohli by mať komplexy lebo veľa ľudí to tak berie že muž by mal byť vyšší od svojej partnerky a nie naopak a predsa.
A čo poznám páry že muž je niížší a dokonca tučnejší a jeho partnerka je vysoká a štíhla. Takže si predstav taký pár keď idu po ulici on malý tlstý a ona vysoká chudá a čo teraz láska je láska a tá nepozná rozmery :-DDDD
Tak nešpekuluj lebo teraz si mladá a môžeš vyberať ale príde 30tka či 40tka a nebudeš mať z čoho :-D
Ale srandujem ;-)