Ahojte tak mám 15 a som panna myslím si že je to normálne nič zvláštne a písala som si z jedným chalanom no a nejak sme sa začali baviť o téme sex no a keď sa dozvedel že som panna tak mi napisal niečo v Tom štýle že sa mu mám ozvať keď už nebudem pretože on drevo v posteli nechce, ako keby som s ním ja niečo chcela mať ale to bude asi jeho prehnaným sebavedomím, no a určite by som sa potom už nezahadzovala s ním , aký máte názor je to naozaj tak hrozne ako viem že každé dievča/žena si tým prešla ale tak aký máte na to názor vy? Mala by som naozaj čím skôr sa zbaviť tohto "problemiku"? Alebo ako to berú muži potom ? Viem že názory sú rozličné ale tak aj tak.
Otázka hlavne pre mužov (panenstvo)
Ten chlapec je nejaký debhil, vôbec sa tým netráp, určite ostaň panna, na chlapov máš vela času. Urob to, keď budeš vedieť že je na to správny čas. Samozrejme nie o týždeň.
Na prvý sex máš ešte fúru času. A ten chalan s takýmito názormi je dobre trafený, na panenstve nie je nič nenormálne ani zahanbujúce. V žiadnom prípade to nie je problém. Práveže chlapi by mali byť radosť, že idú s pannou, pretože majú istoru, že budú prví.
ja sem prví sex mal v rokoch 12
Panenstvo je Boží dar. Kedže ho máš, si darom pre svojho nastávajúceho manžela. Panenstvo si stráž, pretože to je to najcennejšie, čo svojmu budúcemu manželovi môžeš dať.
Nie je "problémom" byť pannou, práve naopak. + máš 15, váž si svoje panenstvo ;)