Kam s boľavou nohou

Príspevok v téme: Kam s boľavou nohou
Origos

Zdravím.
Pred týždňom ma začal bolieť členok, presne tak akokeby som si ho strašne moc vyvrtol, lenže mne sa nič nestalo. Každé ráno som to rozchodil a cez deň som nemal bolesti ani iné problémy. Lenže teraz cez víkend sa to neskutočne zhoršilo a mám nonstop silné bolesti. Predpokladám že by to mohol byť zapálený alebo pricviknutý nerv. Samozrejme zajtra frčím k doktorovi, ale teraz neviem kde. Mal by som ísť najprv k všeobecnému a potom kam ma pošle, alebo by som mal ísť rovno, bez výmenného lístka, k neurológovi alebo proste do nemocnice na urgent ?

Origos

Zdravím. Sú to už takmer 2 týždne a môj problém stále pretrváva.

V pondelok pred týždňom bola bolesť taká silná že som musel ísť nad ránom na pohotovosť. Patrične mi dali najavo že ich otravujem a poslali ma na rengen. Na rengene nič nebolo, pichli mi Almiral a poslali k obvodnému. Obvodný ma poslal k ortopédovi. Ortopéd sa na mňa škaredo pozrel, pričom mi dal najavo že toto nieje preňho zaujímaví prípad, naordinoval mi injekcie Almiralu a poslal ma preč. Injekcie pomohli tak na 12h, ale na noc som si musel nechať napísať Flector prášok ktorý aj tak moc nepomáha. Mám za sebou 10 injekcií avšak večer keď injekcia prestane účinkovať mám stále rovnaké bolesti. Noc je úplne strašná, stále sa budím, pretože každý pohyb je neskutočne bolestiví.

Je to pravá noha, bolí ma na vonkajšej strane (asi) šľacha ktorá sa "točí" okolo kĺbu a ide až k malíčku. Chodidlo nemôžem ohnúť hore- teda prstami ku kolenu. Ak sa chodidlo pokúsim zdvihnúť nasilu, ucítim veľmi silnú ostrú bolesť (asi)v kĺbe - v prednej časti.
Ak veľmi zaťažím pätu, ucítim silnú bolesť v zadu, okolo achilovky až do kĺbu.
Normálne chodiť nemôžem, horko-ťažko sa preplancem na hajzlík.
Najhoršie je že doposial nemám žiadnu zmysluplnú diagnózu, necítim ani najmenšiu snahu lekárov pomôcť, doposial ma neposlali na nejaké rozumné vyšetrenie a čakajú ako sa to vyvinie. 2 týždne sa povaľujem, nepracujem, začínam byť švorc a cítim že je to len horšie.