Co to moze byt? Dakujem za kazdu radu

Príspevok v téme: Co to moze byt? Dakujem za kazdu radu
M_imi

Ahojte, chcela by som sa poradit ohladom mojich zdravotnych tazkosti. Aby som aspon vedela naco sa mam zamerat lebo u lekarov sa to vlecie a zacal uz len ten kolotoc ze beham od jedneho k druhemu a v podstate sa neviem dopracovat k nejakemu vysledku. Je pravda ze zdravotne problemy sa so mnou vlecu uz v podstate od detstva ale teraz uz dosiahli taku intenzitu ze sa bojim ze kvoli neustalemu behaniu po lekaroch pridem o pracu co si momentalne financne dovolit nemozem. Lenze aj ta praca je pre mna stresujuca a jednoducho niekedy ledva vstanem z postele a v praci fungujem na menej ako 50 percent. Zacala by som tym, ze som neustale unavena, ale takym sposobom ze mi pride mdlo a ze na mna pride slabost uz len ked napriklad varim. Mam problemy so zaspavanim, dakedy mi to trva aj 3 - 4 hodiny, cize by som mala chodit spavat o 20.00 aby som aspon do polnoci zaspala lenze ja len o 21.00 prichadzam z prace spat a potrebujem sa najest a osprchovat cize do postele sa dostanem tak okolo 23tej a aj do tretej sa len prevalujem, ked zaspim mavam casto nocne mory, rano mam obrovsky problem vstat - hned z rana mavam bolesti hlavy, bolesti chrbta, tazko sa mi dycha, poskakuje mi srdce, ledva udrzim oci otvorene, cele dni som mimo - akoby v mrakotach, v spomalenom filme, dakedy mam pocity ze veci a udalosti okolo mna niesu skutocne. Som permanentne nesustredena. Vychystat sa dakam z domu alebo nieco urobit ma stoji nadludsku namahu, vsetko mi trva neskutocne dlho lebo som casto uplne mimo. K tomu mam problemy s travenim, bolesti brucha, palenie zahy, alebo minule ma tri dni v kuse bolelo brucho takym sposobom ze som ani nevedela ci ma boli zaludok, vajecniky alebo krize pretoze ta bolest bola vsade a ledva som sa dovliekla do prace pretoze rano boli tie bolesti najhorsie, na autobus som isla zhrbena, skrcena takmer so slzami v ociach milimetrovymi krokmi. Ked mam volno tak je jedno ci si nastavim budik tak aby som spala okolo 7-8 hodin, jednoducho mi je tak zle ze sa z tej postele neviem prinutit vstat a po 10 az 12 hodinovom spanku som tiez unavena, dokazem prespat cely den a aj tak nevladzem ani potom - ta unava jednoducho nie a nie prestat. Niekedy miesto toho aby som daco spravila doma tak len tri hodiny lezim v posteli, placem a mam pocit ze moj zivot nema zmysel. Bola som s tym uz u psychiatricky aj u obvodnej. Psychiatricka ma poslala psychologicke. Obvodna ortopedovi a endokrinologicke. Tu endokrinologicku si mam problem najst pretoze aj ked mam vymenny listok tak vsetci su plny. Proste neviem kde zacat, akeho lekara hladat ci je to psychicke, neurologicke lebo mavam aj hrozne migreny, ci je to gastro, ci je to ta chrbtica. Nevie niekto poradit co by to mohlo byt nech nebeham po 350 lekaroch kym sa na to pride? Nemozem tolko vymeskavat v praci. Dakujem

netreba

V podstate všetko to, čo si aj povedala, okrem toho ešte porucha štítnej žľazy, ale to ti obvodný mohol skontrolovať hladinu TSH, a zbytočne by si nemusela zháňať a čakať na endokrinologické vyšetrenie, ďalej to môžu byť rôzne intolerancie alebo "len" psychická vyčerpanosť, v tom ti pomôže psychológ.
Z akého si okresu? BA máš ďaleko?