Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to zmeniť ?

Príspevok v téme: Ako to zmeniť ?
innth

Potrebujem radu ako sa dostať z bludného kruhu - Cca pred 4r. ma dosť hnusne podviedol a zosmiešnil človek na ktorom mi záležalo. Predtým som si tiež niečím dosť zlým prešla, nechcem to rozoberať. Dostávala som sa z toho cez dva roky. Teraz som už v poriadku. No nie úplne.
Odvtedy som sama, pretože nedávam šancu vzťahom, mužom... už neverím nikomu a ničomu. Aj keď sa zaľúbim a máme už byť spolu tak sa začnem vyhýbať, chovať sa úplne opačne-rušîm stretnutia, ukončujem veci medzi nami a tým ničím všetko čo by mohlo byť. Nedávam ničomu šancu, nedokážem to a neviem to zmeniť. Prosím vás stalo sa vám to niekomu??? Ako s tým prestať? Čas uteká a nechcem to takto ďalej ťahať. Čo s tým?

S3DA

Tiež tak podobne som na tom. Neverím nikomu a ničomu a keď je nejaký chlap ku mne milý a chce sa zblížiť tak ja začnem cúvať, prerušim kontakt a podobne. Som sama pár rokov a obávam sa že to tak už ostane. Neviem prekonať nejaký ten blok, aj keď viem že nie každý človek klame a že sú aj normálni muži. Ale niečo vo mne sa mi nedovolí pohnúť ďalej ohľadom partnerských vzťahov. Beriem to tak že to tak má byť ale nevylučujem možnosť že si ešte s niekým niekedy sadnem a vytvoríme spolu pár.

Bbobbi

Sama som na tom rovnako, uplne to iste mam v sebe. Ja som dala sancu jednemu vztahu teraz, hovorim si, ze moj posledny pokus v zivote. Ale stale trpim, musim bojovat s vlastnym presvedcenim, ze verit nemozem nikomu, iba sebe. Lebo to som sa naucila v minulosti. Zatial teda bojujem, sama som zvedava, co bude dalej. Snazim sa to nedavat najavo partnerovi, ja nie som ziarlivec, iba proste mam nazor, ze verit sa neda nikomu. No a pokial ma niekto s takymto nazorom vztah, je to utrpenie. Ak sem este chodis a precitas si toto, mozes mi dat svoju emailovu adresu, mozeme to spolu rozoberat. Mozno by sa nam spolu podarilo prist na to, ako z toho von.

purplegirl22

Ja by som povedala, že netreba to siliť, daj si čas a uvidíš... vieš, každý sme iný, ťažko sa radí. Čo je pre jedného dobrá rada, druhému je na nič.