Čaute, tak chcela by som sa zdôveriť... Meriam 164cm a kedysi som vazila 90kg čo bola fakt že obezita ale aj tak som sa spoznala s chalanom a na to že som bola tučná on bol vyšportovaný a pekný ... No moje sebavedomie bolo v pohode no začala som žiť zdravo a schudla som po 2 rokoch na 60kg konečne som sa páčila sama sebe ale on sa somnou kvôli tomu rozišiel
Rozchod kvôli tomu že som schudla
Jasné že je to kvôli tomu že si toľko schudla. Rovnako ako keby takému čo sa páčia štíhle partnerka priberie 30 kíl tak ani tvojmu sa nepáčilo že si toľko schudla. Ja mám tiež plnsiu priateľku a štíhlu by som nechcel. Vzhľad nie je všetko ale je veľmi dôležitý.
Dovod rozchodu moze byt aj ten,ze si schudla.Ja som baculka a co mam kamosa,tak on je velmi krasny chlap.A takmer denne na sebe maka vo fitku.Balia ho naozaj krasne,stihle baby a s nim to nic nerobi.Ale napriklad ja ho sexualne,aj inak, velmi pritahujem.Nas sex je neskutocny.Aj moj ex bol pritazlivy,sexy chlap.Tiez mal postavu atleticku a vidis,pacila som sa mu prave ja,aj ked som baculka..
@Ahjaj no veď to predtým som bola lenivá
No veď to je to najhoršie že mi to povedal a viac krát, neviem ako to bral on ale keby je on tučný a schudne (opeknie/) tak ho podporujem ale nebudem sa kvôli nemu meniť aby som pribrala ďalších 30kg len aby som sa mu páčila ... Už keď sme spolu začali chodiť hovoril že sa mu páčia bacuľky a ten čas čo sme sa hádali hovoril že či chcem byť ako tie vychudnuté modelky a pičoviny, a povedal niečo v Tom zmysle že mu vadí že som schudla, sex bol tiež lepší aj keď je pravda že bol vždy dobrý pretože nie som ten typ čo si len ľahne a čaká
asi ste obaja veľmi mladí a musíte si prejsť tým "hľadaním" správnych a menej správnych. Ja som očividne staršia od teba, ale tým nechcem marginalizovať tvoj problém, len už som vo veku, kedy by som sa zachovala úplne inak v takomto prípade. Normálne by som ti poradila, že skús načas žiť svoj život bez neho, aby si zistila, či je to on a on zároveň zistil, či si to TY. Ale úlohy muža a ženy sa v mnohom pomenili, takže neviem,,
90 kil pri tvojej vyske fuha no to sa cudujem ze si si v dnesnej dobe nasla aj frajera....
a mas nejaky dokaz, ze sa s tebou rozisiel zrovna kvoli tomu? Povedal ti to? Je pravda, su muzi, ktorym sa pacia silnejsie zeny. Mal som kolegu, ktoremu sa take zeny pacili. Bol to v pohode chalan, stale len o nej rozpraval, cely den, ako je zalubeny. On bol typom muza, aky sa paci zenam.. sportovy typ.. a ked mi ju predstavil, bol som trochu prekvapeny, ona mohla mat aspon o 20 kil viac ako on. Bola to sympaticka baba, aj mi vravel, ze jemu sa pacia silnejsie dievcata, ktore maju velky zadok a velke prsia.. a naozaj som videl na nom, ze je z nej uplne mimo. V kazdom pripade boli sympatickym parom.
@liberta... No neviem či je v Tom iná keďže sa správam tak isto ale tak som za to asi aj rada že sme sa rozišli lebo už som k nemu necítila to isté čo predtým a už sa ani rozprávať nechcel o Tom čo cíti a čo necíti ... Proste hádali sme sa posledné 2 mesiace skoro v kuse ... Predtým tiež ale nie tak intenzívne a proste stále mal problém s tým že som toľko schudla ... Vraj chcem určite iného a pre toho chudnem a že jemu sa páčia bacuľky ... Že vtedy som jedla všetko a neobmedzovala sa v jedle... Ale hlavný problém bol ten že žiarlil na mňa aj keď nemal dôvod pretože sám videl záujem ostatných mužov ... A tiež si myslím že si našiel druhú ale tak to by mi stále nepísal aby som sa k nemu vrátila a že to tak nemyslel ... Naozaj neviem čo si mám myslieť ... Ale možno si našiel druhú a nechala ho a chce sa vrátiť s5
mladá dáma, chlapi sa kvôli lepšej postave, ktorú ich frajerka dosiahla, nerozchádzajú. bude v tom iné/iná.