Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Namiesto účesu nový strih

Príspevok v téme: Namiesto účesu nový strih
Zara123

Dnes som bola u kaderníčky v meste. Z troch kaderníčok, ktoré tu máme, ona jediná robí aj účesy na rôzne slávnosti a ona jediná má v sobotu otvorené. Zajtra má konfirmáciu moja sesternica, a ja som si chcela dať urobiť nejaký pekný účes. Keďže som mám, teda mala som vlasy po pás, mohla som na výber niekoľko desiatok jednoduchých účesov. Vybrala som si jeden, ktorý sa mi zapáčil už na prvý pohľad. Ešte predtým som chcela, aby mi odstrihla z končekov aspoň 5 cm. No neurobila to, čo som žiadala. Ja som si písala s frajerom, a ona tam robila svoju prácu. No nakoniec sa mi zdalo, že už nejako dlho šmyká. Pozrela som sa do zrkadla a videla, že je ešte zohnutá, tak som si z toho nič nerobila. keď som o 5 min. zdvihla hlavu a pozrela sa do zrkadla. Uvidela som svoje vlasy, ktoré majú o 45 či 50 cm kratšiu dľžku. Bola som v šoku a keď si to všimla kaderníčka, tak sa opýtala, či sa mi to páči. Povedala som, že nie. Vstala som zobrala veci a mierila preč. Keď sa ma opýtala, či odchádzam bez platenia, a že to nemôžem. Tak som povedala, že za to že mi odstrihla 50 cm vlasov, čo ja som chcela 5 cm a účes. Ona na to, že ona rozumela, že 50 cm. No a ja som jej odvrkla, že to by som povedala po plecia. Keď som išla za frajerom som sa ešte ako tak držala. Vošla som do kaviarne, kde som sa s ním mala stretnúť, a keď ma zbadal, tak mu oči dobre že nevypadli z jamôk. Teraz som doma a píšem toto. Som nahnevaná a smutná. Potrebujem radi na urýchlenie rastu vlasov, ale čokoľvek, čo by im pomohlo, aby rýchlejšie rástli. Máte aj vy podobnú skúsenosť. Za všetky odpovede dopredu ďakujem.

Zara123

Ďakujem, že ste mi odpovedali. Pokúsim sa robiť to čo doteraz, lenže mne vlasy rastú veľmi, ale naozaj, že veľmi pomaly. Ale skúsim aj ten ricínový olej, žihľavový šampón používam. Skúsim ešte preplachovať žihľavovým čajom. K tej, ku ktorej chodím, tak ona účesy nerobí, no je to moja kamarátka, chodili sme spolu na ZŠ. Keď som jej povedala 5 cm, bolo to 5 cm. No nič, ja som si zatiaľ nezvykla, a zatiaľ si ani frajer nezvykol. Ešte raz ďakujem.

Miska89

Ahoj, tak to by naštvalo asi každého. Vlasy si môžeš nazad predĺžiť jedine metódou clip in, ja dporúčam objednať zo stránky nanicvlasy.sk, skvelá komunikácia, skutočné vlasy a rýchle dodanie. Môžeš ich nosiť kým ti nedorastú. Na rast mne pomáha ricínový olej, je dosť hustý tak ho miešam s klasickým slnečnicovým, dám zohriať a nechám pôsobiť čo najdlhšie na vlasoch. Plus žihlavový šampón.. Nič z toho ti ale zázračne vlasy nepredĺži, chce to iba čas...

lubby

no ak ti takto narastli aj teraz, tak sa o ne staraj tak ako si to robila doteraz nie? :) evidentne to bolo spravne... ale mas pravdu, aj ja by som bola nahnevana, ja napriklad ked som sa daval strihat tak mi bud kadernicka ukazala, ze pokade to zoberieme, vacsinou teda na ramenach alebo ked som povedala, ze konceky tak mi na vlasoch ukazala kolko cca to bude a ci moze byt... je zvlastne, ze sa jej nezdalo zvlastne, ze len tak chces odstrihnut 50 cm vlasov a moja kadernicka byt ta od toho este asi aj odhovarala...