Dobrý deň. Už niekoľko dní pociťujem niečo ako bolesti panvovej kosti. Nie je to stále len občas ma tam ako keby pichne alebo zabolí napr. keď sa postavím a zavážim sa na tu nohu na akej strane je tá panva čo ma boli. Bojím sa že by mohlo ísť o rakovinu kosti ale poraďte mi čo by to mohlo znamenať
Bolesť panvovej kosti
Bedrový kĺb, zápal. Aj koleno. Lieči sa glukosaminom, chondroitínom a kolagénom. Kúp si dovtedy v lekárni tabletky Prubeven na kĺby. Pôsobia protizápalovo a výživujú kĺb. Čiastočná úľava prichádza už pár dní potom, čo začneš užívať. Na chrbticu jemne cvičiť, na bedrový kĺb telesné šetrenie v akútnej fáze. Úprava životosprávy, aby si z nedostatku pohybu príliš nepribrala, ale zato mala všetky vitamíny, ktoré kĺby potrebujú.
Ahojte, ja to mam, uz pol roka kazdy den bolesti, krize, kolena, nohy, panva, bedrova kost, zajtra idem na mr vysetrenie. Pri ct mi zistili platnicku vysunutu, ale podla neurologa to taketo problemy nesposobuje a preto ma poslal k reumatologicke. Cakam este na vysledky krvnych testov. Vraj mozem mat sakroilitidu, pripadne aj volaco horsie, Na rakovinu som sa pytala, odpoved bola, ze ta neboli. Tak snad tu nemam...Ako sa liecite? Ja beriem flector a natieram voltarenom, ale moc nepomaha. Chodila som uz 2x na injekcie Movalis..
Mňa tiež trapia bolesti v panvovej časti,pred ôsmimi mesiacmi som bola operovaná no kolenny kľb ateraz mávam neznesitelné bolesti vpanvovej časti. Ked sedím je dobre , len neda sa mi chodiť alebovzpriamene stáť, už som zúfala Operované koleno cí tim ako v obruči čakám na kupele .Dúfam ,že mi pomôžu.