Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako je to u vas?

Príspevok v téme: Ako je to u vas?
Kikirik

Ahojte som s priatelom skoro 4 roky a neviem ci je to tak vsade ci nie ale dost mi prekaza ze travi cas s kamosmi. Nechapte ma zle nezakazujem mu ich ani nic len mi to pride ze s nimi je castejsie a planuje s nimi aktivity a naopak nejake spolocne aktivity so mnou ani nie skor je to uz stereotyp a mam pocit ze jedine co chce robit je sex inac nic. Je to tak vsade po rokoch ze chlapi sa venuju viac sebe svojim hobby kamosom a priatelka je az niekde za tym ci sa mam pripravit na to ze sa blizi koniec a stavam sa pre neho samozrejmostou? Lebo aj ked som mu to vravela tvrdi ze to tak nie je ja som u neho na prvom mieste ze prehanam lenze to su jeho slova a jeho skutky ukazuju nieco ine. Dakujem za vase nazory a postrehy.

privesky25

Na sk vidim casto fenomen ze zena na partnerovi uplne visi. Nedokaze si spravit vlastny program nevie si najst druhu robotu, ist si zacvicit ist niekam s kamaratkou ,,lebo uz ma vztah,,. Takato zena muzovi nicim nieje vzacna lebo ju ma istu nikam nechodi sleduje len svojho partnera ktoremu to pocase ide na nervy. A potom sa to rozpadne lebo zena by za partnera aj dychala. Mala som frajera ktory takto na mne tiez visel stale bol len somnou nevedel sa ist bavit nevedel si spravit iny program navyse strasne ziarlil a robil mi peklo. Treba si spravit program aj mimo partnera

ped

Aj so mnou sa ex kvôli tomu rozviedla, ale treba byť pokorný a aj tresty treba prijímať s pokorou. Ďakujem za tento trest.

PedDuchomNep

Treba si povedať celú pravdu a nie len jej časť. Ženy sa s mužmi zvyčajne rozvádzajú preto, lebo taký muž si počas celého manželstva ani raz obvykle nevšimne, že jeho žena má nový účes. Keď im poviete vtip, tak sa na ňom nesmejú preto, lebo vtip bol dobrý, ale preto, si hneď uvedomia, že keď si chlap dokáže zapamätať vtip, tak už je to znakom inteligencie. Ak Vám ho povie žena a vy sa na ňom smejete až na druhý deň, tak je to jasným znamením, že to predsa len treba ukončiť, to trapošenie:-) A tie predošlé príjmy boli viac menej len náhoda.

Samozrejmost

Vo vasom vztahu uz nie je laská z jeho strany. Ty uz si pre neho davno samozrejmostou.
Osobne si neviem predstavit zotrvavat v takom vztahu. Pripadala by som si ako jeho kamaratka s vyhodami, od ktorej chce len sex ale spoločný čas zaujmy to už nie. Si mladá a urcite sa nechces trapit zvysok zivota. Tak vonku na teba caka niekto kto sa ti bude venovat viacej a milovat ta.. viem o com hovorim. Tiez som mala partnera ktory so mnou prestal travit cas a keby som dalej zotrvala v tom vztahu tak by som nespoznala sucasneho ktory sa snazi byt so mnou vzdy ked sa da.
Tak si to rozmysli a potom sem napis :)

Howling

Ahoj. Napríklad v mojej spoločnosti, kde sú zadaní ľudia, trávia spolu čas partnery, času toľko čo možu, majú spoločné aktivity, milujú sa vážne... a to je ich dost...Raz sa jeden kamoš na chvíľu rozišiel a začali sme sa baviť, chodiť von častejšie ako predtým a potom sa dal so svojou ex dokopy a už sa mi viac neozval... troška ma to zamrzelo, ale na druhej strane chápem...ako aj oni chodia sem tam na pivo, ale vždy so svojimi polovičkami ako partia a to IM ÚPRIMNE ZÁVIDÍM... nuž snáď sa aj pri mne štastie zasmeje

diziana

vydata som 12 r a skoro kazdy vecer je s kamosmi.neviem,zvykla som si aj ked mi to niekedy vadi,ale on to berie tak ze ked idem spat tak co bude.ma to v sebe co nezmenim

Zuzazuza

My sme spolu tri roky. Zozaciatku sme nemali vobec ziadne spolocne zaujmy a ked sme mali program spolu (menej ako polovicu svojho casu bol so mnou, inak mal svoje zaujmy a kamaratov), tak sme toho vela aktivneho nenarobili. Ako cas plynul, zacali sme postupne travit spolu viac casu, uz mame aj nejake spolocne zaujmy. Takze u nas skor naopak ako u vas. Vsimaj si, ake aktivity rad robi s kamaratmi, a navrhni nieco podobne. Ak ho tebou navrhnute aktivity budu bavit, aj sam za tebou pride s tym, ze by si ich chcel zopakovat. Ak ta miluje, tak je stastny, ze s tebou moze zdielat cas straveny tym, co vas oboch bavi. Jasne, ze nie 100% casu. Ale tych 50% by bolo v pohode.

penny5

Záleží aj od toho ako často spolu ste, či každý deň, či pár krát do týždňa alebo menej. Ono je ale dôležité si aj uvedomiť, že nemôžeš čakať od chlapa, že len on ti bude program vymýšlať prípadne on len vynaloží iniciatívu. Nehovorím, že to tak u vás je. Ale ak dačo chceš hoci podniknúť nejaký výlet, šport s ním tak to navrhni a choďte. Ako často s nimi chodí von?