Dobrý deň.Mám 15 rokov,výšku asi 172 cm a hmotnosť asi 57 kg.No a chcela by som schudnúť aspoň tých 5-7 kilogramov a čo najrýchlejšie.Prosím poradte mi.Dakujem
ako schudnut?!
Niesvaly, pri cviceni (aeorbnom, ako tu bolo napisane) sa tuk meni na svaly, ktore su tazsie ako tuk. Tvoje telo pochopi, ze si uz nemusi ukladat zasoby v podobe tuku (pre pripad, zeby si mu nedala jest vtedy, kedy bude chciet - teda pravidelne), ze mu das jest v pravidelnom case. Svaly sa ti zacnu len tak jemnucko rysovat (nie ako muzovi). Ja chodim plavat uz dost dlho (2. mesiac) a svaly na rukach a nohach sa mi zacali len jemne rysovat (z dialky to nevidno, ale ked sa pozriem ja na ramena a lytka, tak to vidno trochu).
NIESVALY, na spaľovanie tukov je najlepšie aeróbne cvičenie, napr. plávanie, beh, bicyklovanie, chôdza, proste sú to veci, ktoré dokážeš robiť dlhší čas - hodinku, dve... a naopak anaeróbne cvičenie je dobré na svaly, to je opak, za kratší čas viac vydržať - posilňovanie...
BOZE, NEVIDITE TEN DATUM?!?? JA SOM CHCELA RADU
simara,tá váha je v poriadku nie?sesternica chodí na zumbu a schudla teda,ale v tvojom prípade by som už nechudla:)
1cukricek... JA SOM LEN NECHCELA ZAKLADAT NOVU TEMU O CHUDNUTI, LEN SA CHCEM SPYTAT, ZE AKO SA ZBAVIT NADBYTOCNEHO TUKU, LEBO VED PRI CVICENI SA RYSUJU SVALY, NEVYZNAM SA V TOM. HM? KTO MI TO OBJASNI?
zbytocne nevymyslaj,mala by si byt s sebou spokojna,ostatne dievcata ti mozu zavidiet
NECHCEM SVALY, ALE ZBAVIT SA NADBYTOCNEHO TUKU A PRI CVICENI SA RYSUJU SVALY, NIE? KTO MI TO OBJASNI? VDAKA
nepotebujes schudnut