Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bude lepší rozchod?

Príspevok v téme: Bude lepší rozchod?
not_happy

Myslíte si, že sa mám rozísť s partnerom a zísť z kratšej cesty? Sme zatiaľ spolu pol roka. Na úplnom začiatku to bolo pekné, bolo nám spolu dobre. Posledné 2 mesiace však takmer všetko upadlo a akosi sa nevieme porozprávať. Ja sa rozprávam rada a mám o čom, ale často niečo vravím a vidím, že úplne do prázdna, že sa radšej hrá s mobilom alebo ma ani nevníma a odpovie úplne od veci. Často je na mňa podráždený, ani nemá nejaký extra dôvod, naposledy ma úplne ponižoval za vec, kde sa nakoniec ukázalo, že mám pravdu, ani len mi nepovedal prepáč, že som sa celý čas cítila ako nejaká chudera pri tom vyvyšovaní.
Keď sme spolu tak sa v poslednej dobe vyslovene nudím, nič nevie vymyslieť, a ak vymyslím ja, tak povie že sa mu nechce, len by pozeral doma filmy a seriály, čo teda nie je práve môj "šialok kávy"
Do toho sa priplietla jeho rodina, s ktorou si absolútne nerozumiem, príde mi, že ma nemajú radi. Na svoju obhajobu chcem povedať, že ja som veľmi spoločenská a dokážem sa baviť aj s ľuďmi, s kt. nemám veľa spoločné, ale tu som teda narazila na tvrdý kameň, proste sú takí zvláštni, nereagujú keď sa aj snažím, zazerajú, preto tam radšej nechodím.
Je toho aj viac s čím u neho prestávam súhlasiť, jeho spôsob života, aký je, aké má resp. nemá záľuby, zistila som dokonca že začal za mojim chrbtom fajčiť (nielen cigarety), má také tvrdé reči zrazu, ako niekde medzi chalanmi, kde sa chce vyťahovať..len toto všetko sa prejavilo až teraz..po pol roku.
Nakoľko je to prvý taký serioznejší vzťah u mňa, tak neviem, či proste takéto schladenie príde vždy vo vzťahu, či tomu dať šancu....alebo čo mám robiť..som z toho celého hrozne nešťastná.
Ja by som už chcela aj muža do života, rozmýšľam o deťoch (mám 26) a neviem či tu len nestrácam čas :(

Lollka

Nie, urcite nie je normalne mat po pol roku vztahu taketo pocity a riesit uz taketo problemy. Evidentne ste kazdy uplne ini a tam by ste to tazko zladili. Len by ste sa obaja trapili. Lepsie je zist z kratsej cesty a poobzerat sa po niekom, s kym si povahovo sadnes. Urcite takeho stretnes, si este mlada. Nezostavaj v nestastnom vztahu len preto, aby si niekoho mala, nie si na to v tvojom veku odkazana.

not_happy

To skôr on by mohol liezť na nervy mne, tými rečami a správaním, ja mu nerobím nič také, čo by mu malo liezť na nervy. Neviem, či to že sa snažím udržiavať nejakú komunikáciu...ale potom o čom je vzťah keď nie o komunikácii?
Mám pocit, že to všetko nejako vyhaslo..že sa najprv strašne snažil ma získať a teraz, keď ma má, tak už ho to nezaujíma a začal sa ukazovať aký naozaj je...
Len sa bojím, že v každom vzťahu prichádza nejaký stereotyp a prestane to byť také ružové a že po nejakom čase by som mala zase takéto pocity s niekym iným.

Angelika3

Keď už po takom krátkom čase máš takéto pocity, nemá to budúcnosť. Polrok je nič a ty už teraz nie si spokojná. Nemá cenu pokračovať v tom len "aby si niekoho mala".

naivkasprosta

Namyslenci a nafukanci a muzi s vysokym sebavedomim nie su vhodni na vztah pre normalnu a realne zmyslajucu zenu. Lepsi bude rozchod a zacni lovit medzi takymi skromnejsimi, hanblivymi, aj keby ti mali zrovna kamosky vynadat, ze tvoj novy chlap je mäkky, alebo tak nejak... ty sa nejdes sobasit s nazormi kamaratok, ale s muzom do zivot a aby to v tom zivote klapalo. Namyslenci automaticky seba vyvysuju a inych ponizuju. Aj manzelku. Su vhodni iba pre nesebavedome tutky trpiace sebaposkodzovanim, ktore sa rady nechavaju pre zaciatok ponizovat, neskor aj tyrat a robi im to dobre... Ked najdes takeho, ktory bude skromny dobracisko a este aj podpapucovy, mas to vyhrate. Bez ohladu, ci ta budu kamaratky vysmievat, ze mas aj na lepsieho. Kamosky su kamosky, ty si ty a kamosky s tvojim chlapom zit nebudu, ty s nim budes zit. Preto na seba musis pozerat. Plus tento tvoj terajsi je, ako sa zda, este aj lenivec. Ked nikam nechce s tebou chodit (neviem, ci aj tucko) a este aj ohrna nosom nad tvojimi napadmi, ked mu nieco navrhnes, kam ist. Lebo ine je mat skromneho dobraciska, ktory len nema napady a nechava sa zenou riadit (taky by ti bol lepsi), ale ked ona da napad, ide s nou, kam ona povie, vypocuje jej navrhy a suhlasi si nimi. Jedna vec je nemat napady, druha vec je lenivo si valat sunky pred telkou bez zaujmu o zivot. Ty ten zaujem mas, si aktivnejsia. Preto ti treba takeho muza, ktory sa k tebe prida. S tymto tvojim terajsim by si mala taky zivot - sama by si chodila na tury, sama do mesta do kaviarne sadnut si, sama do restiky, sama na kupko, sama do fitka, sama sa korculovat, sama na nakupy... A ked mas taketo vsetky aktivity absolvovat sama, tak potom vlastne naco ti je chlap? Potom uz naozaj mozes byt aj sama a vsade aj chodit sama, lebo si single. Plus ti odpadne varenie, pranie, zehlenie a upratovanie pre chlapa. Budes si to robitl len sama pre seba - teda menej roboty.

Swift

Úprimne, to nevyzerá, že to má nejakú budúcnosť, ste očividne dosť rozdielni. Nemusíš s ním byť za každú cenu, len aby si niekoho mala. Si ešte stále mladá a stretneš niekoho lepšieho.