Ahojte, dnes mi táto spoločnosť strhla z účtu takmer 50 eur. Na výpise z banky zatiaľ nič nefiguruje, nič som neobjednávala. Neviem sa dopátrať, čo sú zač. Máte s nimi niekto skúsenosť?
vintercom technology d barueri
buenas tardes
les escribo de santiago de chile por el siguiente motivo
me hacen un cobro de 50.2 dolares .
yo nunca les he comprado nada a ustedes , nunca he ingresado a su pagina ni siquiera sabia que existian.
creo que hay un error en este cobro por lo cual ruego a ustedes se contacten a este correo para ver como me devuelven el dinero.
esperando su respuesta .
muchas gracias
sergio miranda castro
santiago de chile
I am in canada and noticed a charge of $77.22 from vintercom tecgnology that I NEVER made. And it also says it is recurring payment/withdrawl.
Bank is saying that I have to call the merchant to inquire about my getting my money back.
I have no way of doing this.
So now what? And what the hell?
ahojte, ano ja ja som si chcela stiahnut knihu v pdf, a tiez s ami tato starnka dostala do pc, dnes mi stiahla 50,€, idem s tym zajtra nieco urobit, ked som sa vsak chcela odhlasit opat odomna pytali kod karty, co je dost blbost a potom mi hlasilo eror, takze sa natiskaju a tahaju peniaze kde sa da, blokuejm kartu
Áno, ja som asi po mesiaci dostala od svojej banky (VUB). Ale pri reklamácii v banke som na túto spoločnosť písala sťažnosť - to mi poradila a dala vypísať pracovníčka v banke. Pred pár dňami mi banka poslala peniaze naspäť + list, že túto spoločnosť preverujú. A ak sa dokáže, že som tej spoločnosti mala niečo naozaj platiť (čo som teda určite nemala), tak mi ich strhne banka (tých cca 48 eur).
...kartu už mám zablokovanú aj ja. V banke sme po dlhom pátraní zistili, že je to nejaká brazílska spoločnosť, čo sa takto nabúra do platobných kariet. Tiež mi to začínalo v máji - najprv pár centov pridali, potom zobrali. Lenže to boli niekoľkocentové záležitosti, takže som si to nevšimla, až keď sa suma zvýšila. Vraj už majú nahlásených viac prípadov ohľadom tejto spoločnosti. Mne sa nabúrali po nákupoch z amazon.com.