Liečba Vitiliga

slniečko1111

my sme chodili do Piestan k jednej pani doktorke do NZZ, predpisovala roztok z modrej skalice, uzivat dlhodobo par kvapiek rano a par kvapiek vecer - zavisi od hmotnosti pacienta, flaky zacali miznut, najprv sa vyplnali tmavymi bodkami, ako pehami a nakoniec sa cely flak pekne vyfarbil, nove biele flaky sa prestali tvorit, uzivali sme to niekolko rokov a flaky mizli, ale potom sme tam prestali chodit a od vtedy tvorba zastala, ale aj miznutie zastalo na niekolko rokov a teraz je to tak, ze sem tam sa nove aj objavili, ale mnohe same miznu, www.zzz.sk alebo www.azet.sk

epifany

vsimol som si,ze po piti mrkvovej stavy mi tie biele fleky pekne z cerveneju a je to ovela lepsie ako keby boli biele :) a je to zadarmo,lebo mrkva je vlastne potrava a nieco clovek jest teda pit aj tak musi :)

blablabla...

liečba ? TOMESA v Bratislave pri kramároch . je to liečebné centrum čo má lekára a k nemu sa treba objednať, on vyšetrí a povie či dá kúry a či by to vedel vyliečiť .., Ja mám vytilígo tiež a pár flakou mi už zmyzlo .. teda nie pár ale asi z 25 mi ostalo 5 :)

andrea6669

00007: tak nemal by si sa za tie flaky hanbit, ja mam flaky uz 13rokov a treba si na to zvyknut, a ked si najdes babu tak jej po istom case treba rovno povedat ze mas flaky a ze to neni nic ine jak len nedostatok pigmentu, cize ani ta baba sa nema coho bat. ja osobne nemam zle skusenosti s tym jak by brali moji partneri moje flaky, kazdy to bral normalne a ani to neriesili. a inak vsimla som si na sebe ze mi po case na niektorych castiach tela flaky miznu.

00007

mam 16r a vitiligo mam po rukach pri ociach ale aj po celom penise a neviem ako by nato pri sexe zareagovala baba :( tak sa toho bojim... ale asi racej budem dokonca zivota panic!

ladida

vitiligo je autoimunitne ochorenie,nemyslim,ze existuje univerzalna liecba.sama mam biele flaky okolo oci,ktore sa mi objavili v 18rokoch,mam ich uz 9 r,nerozsiruju sa,ani nemiznu.nechapem:))priatel ma vola panda:-D naucila som sa s tym zit.aj ked chapem,ze ak sa to vidielne siri,musi to byt vacsie psycho:/

ringlotka

ja už sa "maskujem" samoopalovacími krémami asi 7 ROKOV, je to takmer neviditeľné a ľudia si to na vás nevšímnu.len treba vyskúšať a vybrať správny odtieň.aby nebol moc hnedý alebo naoopak moc bledý a nezakryl miesta postihnuté vitiligom. ja používam LOREAL a GARnier.