Ako sa správať k babe o ktorú mám záujem aby som nepôsobil ako zženštelí buzík dobre vychovaný svojou mamkou a otcom.
Už sa tu neraz spomínalo že príliš slušný a dobrý muži niesú u žien žiadaný jedine tak u xantíp ktoré nimi manipulujú a on skáče na ich pískanie :D
Tak čo robiť aby sa nevyplašili mojou prehnanou dobrotou. Ako sa normálne k babe správať. Mám suseda ktorý je až prehnane dobrý ku všetkým a nemá babu ani nikdy nemal a je taký slušný až to bolí. A nechcem pôsobiť ako kláštorom vychovaný ktorý nemá ani prehľad čo sa nosí v dnešnom svete.
Ako sa správa normálny muž voči žene ak ju má získať?
V kazdom pripade ak stretnes zenu/dievca co je vyrovnana a ma to v hlave upratane tak sa tebou ani manipulovat snazit nebude, to som teraz nemyslela tak, ze to robia vsetky. Urcite nie. Ak sa najdu dvaja taki, co beru vztah rovnocenne a maju to v hlave upratane, tak sa nikdy nebudu snazit manipulovat tym druhym ale budu sa ho snazit podporit ked bude treba a zaroven mu daju dostatocnu davku slobody. Nechaju si aj svojich kamaratov a svoje konicky, zaroven ich ale nebudu preferovat pred partnerom a ten bude pre nich vzdy na prvom mieste. Ak je napr. partnerka chora tak, ze ma vysoke horucky a nedokaze ani vstat z postele aby si sama urobila caj, tak zrusis stretnutie s kamaratmi bez toho, aby ta o to musela prosit, len preto, ze ti na nej zalezi a chces jej v tazsich casoch byt nablizku, pomoct jej a byt jej oporou. A uplne rovnako aj ona pre teba urobi to iste. Taketo situacie ked je treba rusit stretnutie s kamaratmi ci kamaratkami sa ale nestavaju tak casto. Nie kazdy druhy den, nie kazdy tyzden, nie kazdy mesiac ale ked na to pride, je dobre dat najavo - ty jej ci ona tebe ze v takejto situacii zrusim svoj program a budem so svojou partnerkou/partnerom. Toto ja povazujem za vyrovnany a dokonaly vztah.
Jezis prepac za tie gramaticke chyby som to pisala rychlo.
Muz ktory zaujme mna by rozhodne mal byt dobry, mna zli chlapci rozhodne nikdy nepritahovali. Mal by mi dat najavo ze mu na mne zalezi, ze vie kvoli mne aj robit kompromisy, nie je vzdy len podla neho. Egoisti u mna nemaju sancu. Spravaj sa tak, akoby ste si boli rovnocenni, ani jeden vo vztahu nema byt nadradeni. Nespravaj sa ako uplne submisivny chlap ktory nema vlastny nazora uplne a vo vsetkom sa zene podriadi. Maj svoj nazor, svoje zaujmy, svojich kamaratov. Neprilep sa na zenu ze jej nedas dychat a budes od nej chciet, aby sa aj ona vsetkeho kvoli tebe vzdala. Alebo sa na nu pripepis ze budes vsade chodit s nou. Nechaj si nejake svoje zaujmy a svojich kamaratov, ona si necha zas tie svoje a svoje kamaratky. Ona nemusi byt pritomna vzdy ked ty ides s kamosmi na pivo a ty zas ked si ona ide sadnut s kamoskami na kavu a preberat zenske veci. Dajte si slobodu, verte si, budte k sebe urpimni a neklamte si. Dajte si navzajom pocitit, ze aj ked spolu nie ste 24/7, mate doveru toho druheho a mozete sa jeden na druheho spolahnut a mozete si verit. Nepreferuj kamaratov pred nou, ona by mala byt u teba na prvom mieste. To ale neznamena, ze ked si dohotnuti s kamaratmi a ona si zmysli, ze s nou mas ist na nakupy tak sa jej mas prisposobit. To uz je manipulacia. Ale ak jej napriklad zomrie pes a ona sa citi velmi zle a je psychicky na dne, tak to stretnutie s kamaratmi zrus a bud pri nej a bud jej oprou. Treba rozlisovat medzi situaciami kedy ide len o jej vrtochy a kedy ta naozaj pri sebe potrebuje. Tolko najzakladnejsie zhrnutie.
nepises ci spolu priamo komunikujete, ste kamarati ci ste casto v kontakte, akou formou..alebo ci je to len nejaka ne znama, baba ktora sa ti paci, ale este ste sa ani nebavili a podobne. takze tazko povedat. rozpis to viacej
a ako teda chces posobit? zenu nezaujmes, ak s nou nemas nic doleziteho spolocne, hrat sa na krala planety dokaze kazdy, no co z toho