Pes - smecta s prichutou? mozem mu dat?

Majo46

"Smectu" s menším podielom pridavnych látok majú v Čechách pod názvom Dr.Max Diosmektit.Pomocné látky: pomerančové aroma, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), protispékavá látka (oxid křemičitý), sladidla (acesulfam K, sukralóza).

Majo46

Nám smecta u psíkov vždy pomohla aj keď im to v brušku škrkalo ostošesť. Kým sme ju nezačali dávať, vždy to viedlo až k vodnatej hnačke. Skúsim zohnať čistý diosmektit,lebo tých pridavnych látok je neúrekom.

Liečivo je diosmektit
Jedno vrecko s práškom na prípravu suspenzie obsahuje 3,00 g diosmektitu
- Ďalšie zložky sú monohydrát glukózy, sodná soľ sacharínu, vanilková aróma [maltodextrín, sacharóza, glyceryl triacetát (E1518), oxid kremičitý (E551), etylalkohol, sójový lecitín (E322), vanilková aróma], pomarančová aróma [maltodextrín, sacharóza, arabská guma (E414), estery mono- a diacylglycerolov mastných kyselín s kyselinou mono- a diecetylvínnou (E472e), oxid kremičitý (E551), pomarančové oleje].

amelianov1117

nášmu sa trávenie popravilo po týchto sensitive granulkách krmivo-brit. cz/cs/produkty/psi?brand=215557-brit-care-special-care-gluten-free

dagmar12

Nas psik ma tez podrazdene travenie, dostal od veterinarky nejaku specialnu dietu teraz... tak snad sa mu to popravi, ale povedala ze to moze mat aj uz na vzdy takto chronicky podrazdene :/

Adka2223

Dakujem pekne, no c. uhlie som dala, moc nezabralo, uz nema uplne ze hnacku, skor taku kasovitu stolicu, tak hadam to bude dobre... inak psik papa (dietujeme samozrejme), pije vodu a je aktivny, tak verim tomu ze to uz bude dobre

Ostrjnka123

Ja som dala aj s príchuťou, pomohlo. Bez prichute uz nevyrábajú zevraj. Mozno cierne uhlie by tiez pomohlo. Ale ak dlhšie trvajú problemy chodte radsej na veterinu, nezanedbajte to pretoze psik straca tekutiny. Ked sa objavy krv chodte okamzite, aj v noci.

Biela Kobra

Príchuť by nemala byť nejaká škodlivá pre psa. Smectu mu treba dať ako malému dieťaťu - podľa váhy. Ak to nie sú giardie alebo iné mikroorganizmy, tak to zvykne pomôcť. Prípadne ešte surové kuracie prsia a uvarená ryža.