Casto si zehlim vlasy

Príspevok v téme: Casto si zehlim vlasy
Mnmn

Je tu moznost ze si ich znicim uplne a jedina moznost budu nožničky ?
Zehlim si ich kazdy treti den. Mavam kudrnate vlasy rozcuchané a vyzeram ako jezibaba a naopak ked su vyzehlene tak je to proste super a citim sa.fajn. Pouzivam kvalitnu ochranu pred zehlenim. Je tu tiez niekto kto si ich pravidelne zehlieva a ma ich vporiadku?

Apokryft

Ja som sa tiež toho obával lebo "moja" si žehlí vlasy každý deň už asi 5 rokov.Keď si nevyžehlí ma vlasy ako( kučeravá suy)asi nevieš kto to je ale poenta je v tom ,že zatiaľ to je v pohode.Ale ona mâ veľmi kvalitné vlasy.A snažíí sa o najkvalitnejšiu žehličku.Toto je čiste len skúsenosť,ktorá nemusí fungovať rovnako u každého.Skutočne min 5x do týždňa 5 rokov a v poho.ps videl som relâciu kde prirovnávali žehlenie vlasov a robenie volskeho oka na panvici.......

samozrejme

chod ku kaderničke nech ti ich vyrovna, a budes mat pokoj na polroka a nebudes ich ničiť... lebo potom nenariekaj,...
v "neznačkovom" kadernictve ti urobia keratinovu kuru do 100€ , este ti aj uzdraví vlasy

pomocnica

Ide aj o to akú máš kvalitu vlasov. Každý tretí deň nie je až taký horor, ale keď máš relatívne tenké a jemné vlasy, môžu sa ti dosť zničiť. Vyskúšaj nájsť nejaké účesy kde aj kudrnaté vlasy vyzerajú fajn, lebo také sú aaa keď ideš niekam vonku iba na prechádzku, tak si ich nechaj tak prirodzene. :-)

Veľa šťastia.