Ahojte predovsetkym baby, zeny, damy, alebo ako chcete, rada by som sa vas opytala jednu vec, ci kupujete kozmetiku v drogerkach po zlave. Myslim predovsetkym dekorativnu kozmetiku a ci sa nebojite ze je napriklad po zaruke, alebo ju niekto pouzil ako tester. Pretoze velakrat ma zaujme ked idem napriklad po DMke alebo niekde inde ze maju niekedy dobre zlavy hlavne na tu dekorativnu, lenze vzdy ked sa pozriem uz na nejaky produkt ktory vyzera fajn, tak vidim ze uz to niekto pouzil, napriklad ruz, ze je rozteceny v tom obale, alebo make up je strasne riedky a potom si vzdy poviem ze radsej si kupim za plnu sumu, kde mam istotu ze je naozaj novy, nepouzity. Len minule som nad tym rozmyslala, ze aj ked sa mi minie viac kozmetiky tak v tej zlave by som si toho nakupila viac naraz, len ako vravim, stale ma odradza ta kvalita tych vyrobkov po zlave. Kamaratka si napriklad vzdy iba cez zlavy nakupi aj dopredu, ked vie ze jej ten vyrobok vyhovuje a nikdy nemala problem, aj ked napriklad na makeupe chybal vrchnacik, ona bola rada ze ho ma za 2€.... ale jedna znama si takto kupila konturku na pery a chytila nepekne herpesy okolo celych ust.... tak sa viac menej bojim....
a preto sa pytam vas ci mate dobre skusenosti a ste radi ze si kupite aj za polovicnu cenu, alebo vas to tiez odradza a nesli by ste do toho....
a ak viete tak poradte drogeriu najlepsie v BA, kde mavaju zlavy ale vyrobky nie su nekvalitne :-) DAKUJEM :-))
kupit kozmetiku v drogeriach po zlave? KUPIT ci NEKUPIT????
Ja stále takto kupujem a nemám problém. Pri dvoch deťoch si nemôžem dovoliť kupovať drahú kozmetiku, čiže nie každý môže vyskúšať drahé šminky. Sesternica mi pracuje v drogérii a povedala mi že tie produkty sú preto také, lebo sú dlhšie v tých stojanoch kde sú svetielka a oni tie produkty ohrievajú, čiže ten produkt má inú teplotu v tých regáloch, preto, keď to zrazu hodia do košíka so zľavami, niekde inde, tak ten produkt mení vlastnosti. Ale to nie je na závadu, čiže ti ten výrobok neuškodí. No samozrejme že ani ja si nekupujem veci na ktorých vidím, že ich niekto použil ako napríklad rúže, kontúrky, ceruzky na oči a i. To si radšej kúpim v normálnej cene a mám istotu že si to nikto nedával na seba. No ale aj to ti nedáva 100% záruku že do toho nikto nesiahal. Iba ak je ten výrobok zabalený a poistený proti otváraniu. Takže ako píšem, make-up, púdre, lícenky si stále takto kupujem, aj laky na nechty, nikdy som nemala problém a ešte aj ušetrím.
Dakujem baby, tak asi nekupim. Naozaj mi to nestoji za to.
Nerob to. Ide o tvoju plet a je pre nu urcite lepsie pouzit kvalitnejsiu kozmetiku. Ktora je sice draha ale stoji to za to ...radsej minat na kozmetiku ako na cigary. Pouzivam make up Vichy vdaka ktoremu moja plet uz nie je suchá
Jaaaaa by som to nekupovala no tiez poznam zopar zien co si takto chodia kupovat "chodia na zlavy"" a pokial viem tak sa im nic nestalo .... haha.... takze sama musis vediet ci ti to za ten risk stoji.....