Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa Bozkávat

Príspevok v téme: ako sa Bozkávat
Datepalm

Ahojte. Mám frajera, s ktorým som pol roka. Všetko je fajn, len ja mám problém. Mám pocit, že neviem bozkávať. Tým ani tak nemyslím bozky na pery, či samotné bozkávanie, ale to celkové uspokojenie či potešenie. Ak ho bozkávam na krku alebo podobne, cítim sa ako totálny hlupák. Chcela by som mu dávať toľko, koľko dáva on mne. Chcela by som v ňom vyvolať príjemné pocity, pretože jemu sa to darí zakaždým a ja sa cítim ako drevo vo všetkom. Neviem čo s tým a vážne sa vďaka tomu cítim hlúpo. Čo by ste mi poradili? Ako pri Tom nabrať väčšie sebavedomie? Ja už som zúfalá

Von Kratzmar

Ale ja som práveže mal spatnú väzbu od báb že sa neviem bozkávať, a nielen od jednej. Či mi to už povedala priamo alebo som sa dopočul cez ľudí... Takže ja to viem na sto percent že sa baba necíti dobre keď sa somnoubozkáva.

Datepalm

No, áno, nejakú chvíľu to trvá. Ak to nie je príliš veľká skupina, tak to príde rýchlo. A áno, budeš mať pravdu. Je to o mne. Ja bojujem v tomto vlastne sme zo sebou, pretože on mi nikdy nedal pocítiť, že je niečo zle. Práve naopak. Vždy sa usmieva a podobne, len ja si neviem pomôcť.

Cliattsi

No ja som len chcel poukázať tými otázkami na to, že to, čo tu ty teraz riešiš je vlastne o tebe samej, o tvojej podstate aká si osobnosť. A že sa to prejaví aj v bozkávaní takou neistotou, nerozhodnosťou.

Ale keď som si poriadne prečítal čo píšeš tak mi z toho vyplýva, že TY SI MYSLÍŠ, ŽE ON NEPREŽÍVA TIE PRÍJEMNÉ POCITY.
A ako to vieš?

Von Kratzmar

cliattsi ja síce nespĺňam všetkých 8 bodov ale dobrých 6 minimálne. A tiež sa neviem bozkávať. Už som s tým mal problém u dvoch žien t.j. u troch keď rátam všetky reklamácie aj pripomienky. Neviem vôbec ako navodiť ten efekt. Síce mechanicky spravím všetko čo treba ale žena to cíti že to nieje ono.

Datepalm

@cliatssi no, na väčšinu som asi povedala áno.
A nie, nepovedal mi to, on vraví že je to krásne a možno to tak je, len ja sa necítim dobre. Obaja sme sa to učili takpovediac spolu, pretože sme pred sebou partnera nemali (ja síce áno, ale nie do takejto miery)