veľmi ma trápi celulitída.neviem ako sa mám toho zbavit.pohybu mam dostatok, a som stihla (169-53) prosim poradte. dakujem:)
CELULITÍDA
a ten garnier roll on je konkretne na celulitidu? a kolko priblizne stoji? dik:)
heej diky za rady, vyskusam:)...len skoda ze mam len 15...ale su aj horsie veci ako moja celulitida:)
aj ja som stihla a mam celulitidu to ani nie je o tom ci cvicis ja cvicim a jem zdravo sem tam si dam sladke a aj tak ju mam sice nie velmi ale mam a uz sa s tym zacinam zmierovat sak ked sa pozriem na 99 percent zien ma celulitidu a mozu byt aj chude jedine u koho to nevidim su dievcata tak do 17 rokov a potom starsie tie maju skoro vsetky ozaj to musi byt aj genetika ze nemaju celulitidu a to su vacsinou dievcata co ozaj sportuju ale vela ze maju viac svalov ako tuku a vyzeraju jak chlapi
a aj joga je dobra vec
Lily aj tu sa stretavame, no celulitida sa da nastastie odstranit, ako ti pisali holky predtym, pohyb, striedava sprcha,kremiky...masaze!!!inak mne celkom pomohl garnier roll on
pravidelna masaz,striedanie studenej a teplej vody,zdrava strava-veela ovocia a zeleniny,vela cistej vody-nesladenej,nejaky ten kremik a sem tam si zasportovat...
celulitidy sa najlepsie zbavis skakanim na svihadle a pravidelnym masirovanym, cim sa lepsie prekrvia stehna a zadocek :)