Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

4 omyly, ktoré spochybňujú našu bryndzu

Táto diskusia patrí k článku: 4 omyly, ktoré spochybňujú našu bryndzu
4 omyly, ktoré spochybňujú našu bryndzu

Bratislava, 25. apríl - Blíži sa máj, ktorý patrí našej národnej špecialite - typickému ovčiemu syru bryndza. „Bryndzu u nás konzumovali už naši predkovia dlhé stáročia a v minulosti bryndza tvorila hlavnú súčasť nášho jedálnička,“ potvrdzuje odborník Ing. Karol Herian, CSc., ktorý spolupracuje aj s Ekofarmou Važec. Tá sa vyznačuje výrobou a spracovaním mliečnych výrobkov, najmä oceňovanej ovčej bryndze a unikátneho mäsa v bio kvalite.

Emma89

Vždy je najlepšie to čo kúpime na farme a nie v obchode teda aspoň ja mám taký názor len kto má možnosť všetko kupovať na farme? či už mäso alebo aj mliečne výrobky... čo sa týka ale bryndze tú zvyknem kúpovať v Billa www.kimbino.sk ich značka clever je si myslím podceňovaná a podľa zloženia a čo som čítala sa vyrovná aj oveľa drahším produktom

BJ_2

Nechutna reklama na ekofarmu vazec. Najlepsie je, ze nezverejnili tych, co boli lepsi, alebo ostatne firmy, ktore sa tiez umiestnili... proste vysledky sutaze.

Ta ich bryndza, akofarma vazec, je nechutne predrazena. Taku agrofarmu cerveny kamen teraz v akciach v tescu dosatnete aj za 5,3/kg, alebo tak do 7/kg. Kuklavska stoji v kauflande stabilne 7/kg.
Tato ekofarma vazec je tak predrazena, ze to snad moze kupovat len bohac.

Este k soli - 2 % soli nieje vela? Dam si 100gramovy kusok bryndze a hned 2 gramy soli. V inych potravinach tolko vela teda nieje. Bryndza je extremne presolena, a neda sa kvoli tomu konzumovat v vacsich mnozstvach. Takze tak 50g bryndze denne, maximalne.