Ochrana pred otehotnenim

Príspevok v téme: Ochrana pred otehotnenim
anonymka23

Ahojte zeny. Mam pred tridsiatkou, este panna. Ake mate skusenosti s ochranou pred otehotnenim. Komunikujete s partnerom o ochrane? Spoliehat sa na to, ze si da partner pozor, verite tomu? Ja zrovna nie. Ci bude chciet partner pouzivat kondom dlhodobo vo vztahu, neviem. Najradsej by som do buducnosti riesila aj tabletky aj kondom, aby som si bola ista, lebo dieta rozhodne v najblizsej buducnosti neplanujeme. Zaujimaju ma skusenosti zien. Je podla Vas hormonalna antikoncepcia (tabletky) v dnesnej dobe bezpecna pre zdravie a telo zeny a ucinna proti otehotneniu, ked sa spravne uziva? Pripadne ma niekto skusenosti s naplastami? A co prezervativ? Ked nepraskne, moze sa zena spolahnut, ze neotehotnie? Alebo pouzivali ste spravne ochranu a napriek tomu zlyhala? Ake mate skusenosti? A tie, ktore beriete HAK, cestujete lietadlom a mate tabletky v prirucnej batozine, potrebujete mat k nim aj anglicky preklad pribalového letaku, resp. potvrdenie toho, co uzivate, alebo s tym nebol nikdy problem? Prosim seriozne odpovede a ziadne hlupe poznamky. Vdaka.