Neznáma príčina extrémnej choroby

Príspevok v téme: Neznáma príčina extrémnej choroby
Peter Jesensky

Dobry den ,

Chceli by sme Vás spoločne poprosiť kohokoľvek kto by videl nejaké súvislosti v príznakoch prípadne kto by vedel pomocť,
poradiť čo by mohlo viesť k uzdraveniu mojej priatelky.

Hľadáme márne a nevieme nájsť pričinu jej choroby, skúšame všetko , doslova sa chytáme každej možnosti ale zaťial žiaľ bez výsledku.

Skúsili sme z klasickej medicíny všetko ( rozumej ľudia v bielych pláštoch - doktori ) , alternatívne cesty (liečitelia) az napríklad po čistenie karmy a geopatogennych zón a bez uspechu.

Moja priateľka trpí už skoro 4 roky , robili jej všetky tie normálne vyšetrenia, odber mozkomíšneho moku na zistenie rakoviny,nádorov, sklerozy, rôznych psychických porúch, od 3 psychiatrov má potvrdené že je normálne zdravé dievča avšak nikto z doktorov nevedelo najst pričinu.

Opakujem že podla lekárov ktorý nič nenašli , hovoria že si to vymýšla , robili jej všeliaké testy , magnetické rezonancie, CT atd, brali krv atd...

Chceli do nej davat antidepresíva ked už nevedeli čo jej je , ale to sme jednoznačne odmietli.

Vieme už aj samy po tom všetkom že ľudské telo funguje na základe určitých súvislostí, že chceme liečiť príčinu a nie len príznaky.

Obraciame sa na Vás, hocikoho kto by vedel kompetentne pomôcť prípadne poradiť za akúkoľvek Ďalšiu radu Vám budeme vdačný.

Priznaky:

1. Najviac problém extrémnou únavou čokolvek robiť (sprcha je pre nu nadludsky výkon , prezliecť si oblečenie a takéto obyčajné veci, doslova neprejde pár metrov bez toho aby sa nepridržiavala dverí alebo stien inak by padla na zem , nedokáže dlhodobo stáť , iba čupieť lebo sa jej točí extrémne hlava)
2. Problém s koordináciou , extrémne ju Ťahá do strán ked kráča(točenie hlavy ako keby ste mali 3 promile v krvi po poziti alkoholu), ako keby jej niekto zo zadu na hlavu tlačiť smerom do strany a dole(tak mi to popisuje).
3. Extrémne Búšenie srdca ako keby mala skolabovať,
4. Stavy na odpadnutie
5. Extrémne potenie tela ale ľadovo studené končatiny
6. Mala fyzický aktivita ju odrovná na hodiny do postele kde sa len nehýbe aby to udýchala a nejako sa z toho spamatala, maximalna unava a vyčerpanosť robiť akúkoľvek fyzickú činnosť,
7. Neschopnost sa pohybovať
8. Pocity na odpadnutie,
9. Enormny stres nato že nevieme čo jej vlastne je a každy den len prežíva, žije v podstate len v posteli , nikam nechodí a aj jedlo jej nosíme do postele.
10. Striedanie návalov tepla a zimy
11. Pernamentná teplota cca 37-37,5 stupna cca 4 roky v kuse,
12. Nízky tlak a vysoký tep ( okolo týchto hodnot 100/50 ... tep okolo 90 az 100/minuta
13. Podlomená psychika , strasne sa bojí o svoj zdravotný stav, kedže 4 roky jej nitko nevie prísť nato čo jej je.
14. Skolióza chrbtice , mierna ( nieje to nejako extra vybočené , ale stažuje sa mi že ju aj často pobolieva chrbát , lekári jej tiež povedali že z chrbta to nemôže byt, toto momentálne sme neriešili asi pol roka)

V podstate žije medzi 4 stenami 4 roky nonstop nechodí von , aj kamaratov jej choroba vzala, má iba 24rokov. (avšak stále mentálne silná a každý den sa modli aby sa vyliečila a neprestáva veriť aj ked dosť často krát plače kedže rodina jej už nevie pomôcť a odmietajú to dalej nejako riešiť, lebo nevedia ako by to vyriešili proste stará generácia , dajte mi tabletku a to prejde -_- .

Kedy to začalo ?

Pred cca 4 rokmi , čakala v lete v rade na občerstvenie, bolo tam teplo, dusno a odpadla. Odvtedy to s nou išlo dolu vodou.

Nevládala postupne chodiť do školy (v priebehu 1 roka sa to postupne zhoršovalo az tak že, prerušila štúdium )
Prácu nemôže mať kedže má problém prejsť pár metrov na WC prípadne do inej izby a spamatáva sa z toho dalsie hodiny
( busi srdce, točenie hlavy, pocity na odpadnutie, ťahá ju do strán ked kráca) doslova sa nemôže pohybovať po dome , nie to tak isť este niekam von na prechádzku.

Základné info :
Pohlavie : žena, 24 rokov ,
Výška : 162cm ,
Váha : 43kg , štíhla postava (pravdepodobne má perfektné spalovanie , všetko čo je zje spáli , nemá skoro žiadny tuk, stolicu má cca 1x denne)

Psychicky je ok(nieje magor ani si to nevymysla, fakt je to normalne zdravé dievča a veľmi silná po rokoch neuspešnych liečbach, veľmi si toho už vytrpela)

Bezdetná, brala HAK(antikoncepcia) cca 7 rokov, vysadila ju cca rok dozadu, cely zivot bez chorob.

Uziva aktuálne : (čakáme na Vodíkový generátor od Pana Zajíčka, ktorý by mohol pomôcť , skúšame všetko a chytáme sa každej jednej nádeje na vyliečenie)

Q10 - 500mg denne,
HCL Klystyr 1x denne , 20kap.
L- Theanin , 3xdenne 500mg
Slnečnicový lecitin , 3x500mg
Progesteron (krém)
Pregnenolon, 3x50mg
Horčík
Vit.C

Absolvované testy :

Vlasová analýza - BIOMOL PL - nájdete v prílohe

Zelezo
Feritin
Transferin
Med
Ceruloplazmin
Krevni obraz
CRP
ASLO

Kompletná jaterný testy :
ASL
AST
ALP
GGT
Bilirubin celkový
Bilirubin konjungovaný

Stitna zlaza :
TSH
T4
Kortizol
TPO
TPG

Testy na hormóny
5x kortizol, 4x DHEAS, progesteron a estradiol.

Uzivala (už neužíva)
Jod( 10kap. lugol), 100mg / den Selen (nebereme momentálne)
CBD , žiadny výsledok na psychiky prípadne zlepšenie stavu,
Originál trávu (prášok) - vyskytly sa typické príznaky zhúlenia inak žiadny vplyv na lepši stav to nemalo
Absolvovala kuru na precistenie jater(sylimarin 21 dní)
Brala draciu krv, ziadny efekt
adrenal kortex(ziadny vysledok, postupne sme sa dopracovali na cca 10tab denne cca 10 dni uzivala a ziadne zlepsenie) , ziadny efekt
B1 1g denne , B6 1g denne, ziadny efekt
L-tyrosine , 2g denne , ziadny efekt

Co jej zistily :

Zasekané endokrinné zlazy (brzlík,thymus)
Rozhodené hormóny (DHEA 10x nasobne vacsie)
Nadlevinky , kortizol
Robili jej aj odber mozkomišneho moku ihlou do zad avšak po lekárskych výsledkov je ok a nič tam nemá
Liečili ju doktori (normálny) , liečitelia ktorý pomohli kadekomu a aj zvučné mená v CZ / SK, a nič neurobili s nou a samy to nechápu.
Čistili sme viac krát a s rôznymi ludmi karmu , geopatogenne zony ( viac krát , viac ludí , fakt sme si na tom dali záležať a vela krát sme cestovali aj na druhý koniec republiky a chceli sme mat aj určitú poistku )
aby sme na niečom nepochybili)

Momentálne po prejdení asi 3 desiatok ľudí a to nepreháňame, doktorov, lekárov, alternatívnych liečitelov,
sme najvdačnejší panu Jardovi Zajíčkovi , nerobím reklamu len viem a vidím ten rozdiel toho ako tento pán neskutočne komplexne sa díva na telo , problémy a príznaky ,
ide doslova na najhlbšiu podstatu nemoci a príznakov ako telo reaguje a ako sa správa, zoberie nám telefon kedykoľvek počas dna, veľmi milý a ludsky pristup,
hlavne všetko vie po lopate vysvetliť laicky že tomu porozumie naozaj hocikto.
Maximálna profesionalita, maximalne ludsky pristup a hlavne človek na správnom mieste s právnym pristupom.
Momentálne čakáme na Vodíkový generátor ktorý by mal jej pomôcť.

Dokázali by ste sa nato pozrieť čo sme možno prehliadli ?

Mozné suplementácie ? alebo čo vyskúsať ? prípadne vedel ešte poradiť čo zlepšiť alebo čo vyskúšať.

V podstatne ide nám o každý jeden den , každy jeden den je pre nu peklo, keby to nieje tak zvláštne a neobvykle možno by sme to takto neriešili ale toto čo sa jej deje je nám veľkou záhadou a vieme určite že to muselo mať nejaký spuštač / prípadne deficit že sa telo takto chová a nefunguje.

Ďakujeme

S pozdravom Peter a Daniela.

Príkladam aj výsledky vysetrení z tohto roku.

LINK NA vlasovú analyzu a aktuálnu suplementáciu

uloz.to

nika82

problematika boreliozy je velmi komplikovana a neda sa to vydiskutovat tu na tejto stranke do hlbky. ked ta tato tema zaujima, urob si vlastny prieskum a precitaj si zahranicne stranky. ako sa liecila Ally Hilfiger (dcera majitela znacky Tommy Hilfiger, dalej Avril Lavigne (www.washingtonpost.com), dcera Ozzyho Osbourna a mnohi dalsi
nefalsuju vysledky na Kramaroch. testovacie metody, ktore pouzivaju (WB a Elisa) dokazu zachytit len nizke percento a iba akutnej nakazy. po par tyzdnoch ci mesiacoch sa borelie presunu z krvi hlbsie do tkaniva (klby, slachy, mozog, svaly atd) a vtedy tieto testy ukazu uz iba pamatove protilatky IGG, cize lekari test povazuju negativny a chorych ludi posielaju domov, ze nic im nie.
ak aj vyjdu testy pozitivne, daju ATB na max 4 tyzdne, lebo takto to urcuju guidelines a tym je to vybavene. pri chronickej infekcii par tyzdnov ATB nestacia. ak chory stale ma priznaky, povedia mu, ze to su uz nasledky choroby a maju s tym zit do konca zivota, v horsom pripade ho poslu na psychiatriu, ze simuluje. Lekari postupuju podla zastaralych metod, nie je proti comu podavat zalobu, lebo oni postupuju tak ako ich naucili. precitaj si nieco o tom na zahranicnych strankach. Je to tak vsade vo svete, nielen na SK. V USA pracuju na vyvijani lepsich testov a na uznavani tychto testov, takisto je tam lawsuit proti sucasnej nepostacujucej liecbe. Zatial nie je ziadny pozitivny vysledok. Mozno ak sa to presadi v USA, dostane sa to raz aj ku nam. Dovtedy musi boreliotik hladat sposoby ako zit kvalitny zivot. Jednou z moznosti je Durovska., druha moznost je samoliecba bylinami. Ano je Durovska draha, ale clovek, ktory neskutocne trpi, by dal vsetko za svoje zdravie. Tvoj nazor, ze je to odrb sa zaklada iba na tvojich spekulaciach a podla toho, co ti jedna baba povedala. Ja som sa tam realne vyliecila, tak viem aka je pravda.

Gibon

Tazko povedat ci priznaky.Boli ma hlava posledne mesiace,ct som absolvoval krv ukazala akurat vyssie lymfocyty a mierne kreatinin inac nic vyznamne.Unavu mam ale to z tej hlavy.
Takze v tele bud zapal alebo nieco ine.

Chces povedat ze falsuju vysledky na najdolezitejsom infekcnom oddeleni na Slovensku,resp.ze pouzivaju neucinnu liecbu?
Lebo pokial ano je to na zalobu,tam neni co riesit.To ti povie aj pravnik z hornej dolnej.
A to si nejak nedokazem predstavit kto by neucinnu liecbu schvalil.Kto by si to zobral na zodpovednost.

Ja na Durovsku nemam peniaze,jej ceny su asi pre V.I.P pre beznych ludi urcite nie.Nemyslim si ze tie ceny co ma si dokaze obhajit.Nechapem preco nato neupozornuje kompetentnych ludi na urovni Min.zdravotnictva ze liecba borelie na SK stoji za H.....

Pises ze EBV v IGG dlhodobo pozitivne...nerozumiem skus vysvetlit co to je.

nika82

Gibon mas nejake priznaky?
infekcne na Kramaroch je jeden zly vtip. aj mne tam nasli len prekonanu boreliozu, protilatky v IGG, tak ma poslali do piiip.
na EBV pozitivne v IGM dlhodobo 2 roky mi povedali, ze unavovy syndrom a dovidenia. Mala som zvysenu teplotu neustale 37.3 a nedokazala som chodit do prace uz unavy a zimnice. Nic so mnou nerobili, poslali ma prec. Nebyt Durovskej som invalidny clovek neschopny chodit do prace. Teraz sportujem 5x do tyzdna a chodim opat na sutaze.
Na infekcne by som nesla aj keby som mala ebolu. je to jeden vysmech. Nech si nechaju svoje falosne negativne testy. a nejde len o moju skusenost ale o tisicky chorych ludi, ktorych posielaju domov

Gibon

Nika82 mna liecili na borelie tu v Bratislave pred 4 rokmi a povedali ze po prelieceni hladina mojich protilatok ukazuje ze momentalne boreliozu nemam.
To znamena ze ich liecba nebola dostatocna?
Jedna sa o infekcne oddelenie na Kramaroch.
Jeden clovek co srdel so mnou v cakarni mi povedal ze k Durovskej chodil,nechal tam cca 1200 e a nakoniec skoncil aj tak na infekcnom.
Uz nemal peniaze a z davok ATB mu bolo velmi zle.Myslim ze je to len biznis nechutny.

nika82

Cliattsi mala som pozitivne EBV, boreliozu a plucne mykoplazmy. Monolaurin mi nepomohol. Brala som 3 odmerky denne, znacku Lauridicin co su asi 3x3gramy. Nevsimla som si ziadnu zmenu.
U mna zabrala predovsetkym liecba ATB u Durovskej na borelie. Ako sa vyliecili borelie, upravili sa aj virusy (EBV) a aj mykoplazmy.
Mykoplazmy mi vyliecil Buhnerov protokol urceny na mykoplazmy- 9 druhov roznych tinktur, brala som ho 4 mesiace. Na EBV je dobry tiez Buhnerov protokol na EBV podla tohto linku, ten som brala asi 2 mesiace.
buhnerhealinglyme.com
vsetko som objednavala z UK stranky Bristol Botanicals. Niektore tinktury maju aj v ceskom eshope tinktura.eu, ale nie su take silne ako z Bristolu a nemaju tak vsetky.

Mexol

PeterSK...to po tolkych vysetreniach neni lekar ktory by povedal konecny vedikt a navrhol liecbu?Niekto kto by to cele dotiahol do konca?Nemam cas citat 160 prispevkov ale napr.na infekcnom na Kramaroch si bol,na imunologii,ved tam je kazdy druhy prof.CSc.
Fakt by ma to zaujimalo lebo sam zvazujem nejake komplexne infektologicke testy.Preco si za tie testy platil vlastne,to sa nerobi na poistovnu?

Cele vyznieva tak ze vrcholove pracovisko na Kramaroch je vlastne k nicomu,ked kazdy sa trepe k Durovskej.Alebo neni zaujem Boreliu liecit???
Viete mi to niekto vysvetlit,kludne aj do mailu.

Cliattsi

Lebo ja poznam cloveka, ktory povedal, ze mu MMS na boreliozu pomohlo. Tiez mam informaciu od ineho cloveka, ze pouzil jednu tinkturu z bodliaja - neviem predne aky nazov je, a to mu vyliecilo boreliozu. Tuto info som si este overil cez jeden cesky bike forum, kde jeden pisal o tom bodliaku, ze mu to pomohlo/vyliecilo? boreliu.

nika-
A ty mas/mala si aku chorobu?
A ako si sa cilia po monolaurine? Ja by som ho chcel len tak nasadit, co to spravi. Ake davky po kolko mg si si davala?
A v com ti to pomohlo? Citila si aj viac energie do zivota?

nika82

ja by som isla k Mudr. Durovskej alebo Raposovej na konzultaciu a nasadila by som liecbu na skusku. tie imunologicke testy boli dost drahe, ja som platila za CD57 okolo 90eur u Durovskej.
Monolaurin mne nezabral na virusy, brala som ho pol roka. Bol zbytocne drahy. Ako doplnok fajn, ale na cielenu liecbu treba predsa viac. Viacej mi zabral Buhnerov protokol na EBV. MMS je fajn na klby ale tiez ako samotny boreliozu nevylieci.
Toto chce cielenu liecbu podla priznakov. Skusila by som liecbu a budete vidiet, ci ma herxy (reakcie) na liecbu alebo sa nic nemeni. Ak su herxy, tak liecba funguje.
ak nechcete ist cestou ATB liecby, su dobre protokoly od Buhnera. len v tomto pripade ani neviete, na co protokol nasadit, kedze testy su negativne. poznam aj pripady, ze testy boli pozitivne az po nejakom case na liecbe, ze to vyliezlo.
ak by liecba nezabrala, tak by som hladala nejaku geneticku chorobu, ale verim, ze tam sa nedostanete a nebude treba

Cliattsi

A monolaurin na coxackie virus nezaberá.

HIV-1, Influenza virus, paramyxoviruses, rubeola virus, bronchitis virus, and the herpes family of viruses (Epstein-Barr (EBV), Cytomegalovirus (CMV), zoster (Chickenpox), varicella-zoster (shingles) and herpes type I and II). Sadly, monolaurin had no effect on diseases caused by non-enveloped viruses such as the polio virus, coxsackie virus, encephalomyocarditis virus, rhinovirus, and rotaviruses.

HIV-1, vírus chrípky, paramyxovírusy, vírus rubeoly, vírus bronchitídy a rodina vírusov herpes (Epstein-Barr (EBV), cytomegalovírus (CMV), zoster (varlata-zoster) a herpes typu I II). Bohužiaľ, monolaurín nemal žiadny účinok na choroby spôsobené neobalenými vírusmi, ako je vírus polio, vírus koxsackie, vírus encefalomyokarditídy, rinovírus a rotavírusy.

www.advancedhealing.com