Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to normalne? Co urobit?

Príspevok v téme: Je to normalne? Co urobit?
Daska-212

Dobrý večer prajem mam jeden problém ktorý sa netýka mna, no z istej časti aj ano, ale z tej väčšej mojho brata. Mám 21 rokov, bývam s bratom a jeho kamarátom ktorý je u nás dočasne zatial. Brat má priatelku vyše 5 rokov, no ona býva ešte u rodičov, takže k nám chodí iba na návštevy, alebo brat chodí k nej. Kedže sme z malého mesta tak sa tu veľa ľudí poznáme a aj jeho priateľku veľa ludi pozna. Ako ste mohli pochopiť, ten problem sa týka jej. Nie že by som ju nemala rada, ale v poslednej dobe mám pocit že ho ovplyvňuje v istých veciach, neviem presne v čom ale vraj po meste hovorí, že jej vadí že tam ja bývam s nim. Brat je ku mne úplne iný, zrazu ho nespoznávam, nadáva mi, ked idem napriklad raz za 2 tyždne niekam večer napriklad iba s kamarátkou a to sa ani nikde neflákam a som dospelá, výdavky si platím sama, chodím do práce samozrejme. A dokonca som aj počula ako mu ona raz niečo hovorila ked si myslela že ju nepočujem niečo v štýle že kedy už vypadnem z bytu lebo už jej to lezie na nervy že nemaju sukromie a chce sa sem nastahovať konečne. Asi namiesto mňa. No najväčšia sranda je že ten jeho kamarát jej nevadí. Nevadí jej že on nemá robotu a moj brat za neho platí dava mu dokonca peniaze a varí mu atd. No neviem ako sa mám teraz zachovať. Či sa robiť že o ničom neviem alebo sa jej opýtať aky ma problem. Prosím poradte. Keď tak vám ešte dopíšem ak budete chcieť niečo vedieť. Dakujem.