Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Outsideri

Príspevok v téme: Outsideri
Harny

Čauko, dnešná doba je hocijaká. Niekto splýva s davom, niekto nič nerieši, ale sú aj takí, ktorí sú znudení schematickým typom života. Mám 20 rokov a necítim sa, že ľudia ktorí dneska kráčajú po uliciach sú mi po chuti. Nemám žiadne sociálne siete netrávim 24 hodín z dňa na telefóne a počítači, ale hľadám v živote iné hodnoty. Rád trávim dni na miestach kde som ešte nebol vyhľadávam nové "dobrodružstvá" ale skorej by som to nazval, že rád vidím veci, ktoré som ešte nevidel bohužiaľ aj sám pretože dneska sa v mojom veku málo kto koho poznám alebo bežne v okolí stretávam vyberie vlakom/autom niekam kde mu nedočiahne wifi a musí chodiť po svojich. Pre ľudí som trošku divný pretože neuznávam to čo sa nám diktuje. Nemám TV ani obraz o tzv. show-biznise. Nová móda, predražené telefóny, ukazovanie sa pred ostatnými, pôžičky na veci, ktoré si nemôžeme dovoliť, ale chceme ich iba pre to aby niekto videl, že "máme" a ďalšie povrchné svinstvá to je smrť. Viem, že tu sa nenachádzam na zoznamke, ale hľadám mladé dievča, ktoré cíti niečo podobné a už ju nudí ten po****ný život, ktorý vidí všade okolo seba a chce trošku spoznávať. Mať spoločníčku s ktorou sa dá opekať niekde na stanovačke, cestovať náhodne na miesta, ktoré sa jej páčia, získavať všeobecný prehlad a spoznávať samu seba takú presne hľadám. Obrátil som sa na fórum pretože niekto takýto už asi ani nie je. Ak sa v tom niekto vidí stačí sa ozvať.

Von Kratzmar

Čiastočne súhlasím takže aj ja som outsider? :-) Myšlienka sa mi celkom páči ale ja by som to radšej nazval že každý máme svoje záluby. Niekto ten telefón a niekto opekačku a ja oboje dohromady ;-)
Aj mňa baví len tak ísť hocikam, rozprávať sa o veciach čo sa bežná väčšina nebaví, uvažovať o všeličom atď.