Transplantácia črevnej mikroflóry ako všeliek MC,UC a silných nevyliečiteľnych chorôb

BJ_2

Ten kefir nefunguje zdaleka na kazdeho. Zavisi, co je spustatcom choroby, ako reaguje imunitny system, v akom stave je telo.
Niekomu kefir skor uskodi.

Dalej to s tymi probiotikami, co pises, je aj tak blud, lebo v zaludku skoro vsetky pozdochinaju behom 1 hodiny. A kefir ako mliecny vyrobok sa travi dlhsie ako 1 hodina.
V skutocnosti, na probiotika treba srvatku, teda tu vodovu cast, ktore zaludkom len prejde, a tak preziju aj probiotika.

Duho

Ja som kedysi trpel traviacimi tazkostami takeho stupna, ze som nesiel aj styri dni na zachod, krce v crevach po kazdom jedle, v noci, naduvanie, nafuknute brucho.... Lekari mi davali len tabletky, co mi sice zmiernilo priznaky, ale nevyliecilo, prave naopak, bolo to este horsie. Tak som to vzal do vlastnych ruk, nastudoval som si, co je najsilnejsia terapia pre creva a nasiel som clanok o kefirovych zrnach....
Uz je to asi rok, co pijem doma vyrobeny kefir kazdy den, rano a vecer a som cisty ako lalia. Mam krasne travenie, vyprazdnovanie, schudol som sedem kil, co sa moje creva zbavili nanosov. Vies, ze domaci vyrobeny kefir, vyrobeny z kefirovych zrn obsahuje 40 kmenov silnych probiotik, ktore su zazrakom pre creva? Vies ake je to lahke robit si ho doma? Daj si do googlu kefir z kefirovych zrn a uvidis. Je to najsilnejsi probioticky napoj na svete. Probiotika neprechadzaju crevami ako pri tabletkach. Probiotika z kefiru osidluju crevny trakt a liecia ho.