Pred cca 2 mesiacmi som svojej kamoške strihala vlasy. Zo srandy som jej dlhé vlasy ostrihala počas spánku po bradu. Nie som kaderníčka, no výsledok vyzeral dobre. Moja kamoška (17r) má však pocit,že hoci si umýva vlasy denne a špeciálnym šampónom zo žihľavy (ostatné šampóny jej nevyhovujú, vždy mala buď lupiny,alebo vlasy po umytí vyzerali mastne) , ktorý aj urýchľuje rast, že jej vlasy nenarástli. Mám pocit,že jej narástli len o kúsok po 2 mesiacoch. Jej vlasy vždy rástli rýchlo a z tohoto je trošku vyľakaná. Kvôli tomu,že som jej to spôsobila ja a je na mňa nahnevaná, by som vás chcela poprosiť, čím to môže byť a hlavne ako rast jej vlasov zrýchliť. Vďaka veľká
Vlasy ???? Môže sa to stať????
belas - takú "kamarátku" ako si ty by asi nechcel mať nikto! si viac než drzá, tebe by sa ako páčilo keby ti nejaká pseudokamarátka v spánku odstrihla vlasy? môžeš sa len hanbiť!
ricinovy olej je super na rast vlasov, raz za tyzden spravit zabal, tazsie sa sice vymyva lebo je husty, treba aj dvakrat umyt vlasy, ale mne z neho velmi rychlo rastli :) ak sa boji ze by jej mastneli vlasy viac ako zvycajne, ja mam tiez mastne vlasy a boli rovnako mastne ako predtym, nie viac :D :D