Zdravím, mám arytmiu a beriem na ňu lieky už pár dní lenže mi strašne znižujú tepy až na 50 a nazačínam to že mám 18 rokov mi to príde málo, neviete mi poradiť či to je vážny problém? Alebo to mám brať ako samozrejmosť pri užívaní beta blokátorov
Strašne pomalé tepy srdca
Podľa mňa to je o tom, že si sa málo hýbala asi predtým, že? Inak, tak či tak, je toho všetkého stále viac a viac, lebo sa sami trávime, ako keby sme trávili potkany, ale nám to ešte navyše príde normálne. Sme druh určený na zničenie, deštrukciu máme v génoch.
Na začiatku liečby betablokátormi je to normálne, po 2 týždňoch sa to upraví do lepších hodnôt. Tiež mi na začiatku takto veľmi klesol pulz aj tlak, mala som 100 chutí ich vysadiť.
Ďakujem za odpoveď, no to, že momentálne mi to určila internistka a hned nasadila lieky, môj kardiolog o diagnoze vie ale vyšetrenie budem mať až o týždeň .. ale ak to mám brať normálne tak zatiaľ ďakujem
Ahoj, spomalovanie tepu je spôsobené účinkom betablokátorov. Nemusíš sa zatiaľ obávať, určite si sledovaná kardiológom, okrem toho pulz 50/min je normálny.