Ahojte.... Mám čerstvých 13 rokov a 168 cm. Hovoria mi že vypadam na 16-17 r. Mám moc veľké prsia na svoj vek. Všetky moje spolužiačky hovoria že oni majú iba A-B (1-2) no a ja mam E-čka (5). Je to pravda nerobím si srandu. Keď idem po ulici tak sa všetci na mna pozerajú. Minule som išla zo svadby v šatách a normálne som videla do auta dobre že to sklo nevitlačili tými paprčami čo tam mali. Chlapci na ma pískajú. kývajú mi z auta keď idem po ceste. Proste ľudia či mladý či starý dobre že oči na mne nenechajú. Chlapci, no tak ty má nezaujímajú. Veď preca je mi len 13. Prosím poradte mi. Nechcem aby sa na mna pozerali ako na príšeru s veľkými ''NÁRAZNIKAMI'' ako my raz povedali spolužiaci (v dobrom). Pozreli sa na moju spolužiačku a povedali že ta prsia nebude mať do 40 rokov. Potom sa pozreli na mna a povedali že to mne ich budú robiť na mieru. A neviem či to bol komplimen alebo nie.Už tam mám čiarku medzí prsiami.a za posledné 2 mesiace mi z veľkosti C vysli na D a už ne ja aj D-čkové podprsenky malé .Predca len chodím do 7. Ročníka. Čo mám robiť niekto mi povedal že mam šťastie a niektoo ze taketo veľké by nechcel mať. A to nevravím o všelijakých prezývkach čo mi povedali. Napr.: melóny, nárazníky, diňe, pokrýkujú dievča v veľkými naraznikmi ,nechceš ....... bla bla pls poradte mi .
V 13 a veľké prsia
Odporúčam ti sa s tým aspoň na teraz zmieriť. Ignorovať blbcov, pretože ľudia, ktorí majú iq na priemernej úrovni by sa k tebe nevyjadrovali. Ignoruj dospelých, spolužiakov(sú ešte deti) a tiež rôznych úchylákov, ktorí majú potrebu sa k tebe nejako vyjadrovať. Normálny človek si aj svoj prípadný záujem, nezáujem nechá pre seba a nevyjadruje sa k tomu len tak. No musí to byť pre teba aj záťaž na chrbát..., tak teraz by som ti radila zobrať to ako svoju prednosť, byť hrdá(ak ťa zatiaľ nebolí nič). Keď by si na to mala už vek a peniaze, tak ak by ti prekážali podstúpiť plastickú operáciu na zmenšenie pŕs. Takže teraz vyrovnanie a neskôr operácia prípadne. Ber seba takú, aká si, každý sme nejaký. Niekto nemá prsia a veľmi chce a iný má a nechce. Rada do života:IGNORUJ BLBCOV. To ti pomôže vo veľa situáciách. ;-)
Pekný deň. Maj sa rada takú aká si, slová iných nepekné si neber k srdcu. ;-)