HIV ludia zaujimalo by ma ze AIDS je zakerna choroba mozme ju dostat cez krv cize HIV krv ked sa dostane do rany alebo pohlavným stykom.Otazka znie ja ako muz mozem dostat HIV aj pri nechranenom oralnom sexe a ked budem ja lizat babenke tak mozem tiez sa nakazit pretoze primam to co ona vilucuje aj s klitorisu?Skuste poradit?Diki
Hiv
HIV2 tak ked dneska je vela mladych v zahranici a riesia rozne babenky treba pri tom rozmyslat.Najbezpecnejsie je ak chcu nieco riesit tak bozky to by nemal byt problem.Ale oral cez kondom pretoze moze mat daku ranku alebo dasno slabe staci len malo mikroskopicka ranka.ako chlap jej nek jej nerobi nic ustamy dole pretoze ako uz bolo spomenute priamo vylucuje takze velke riziko nakazy moze ju drazdit prstamy a potom priamo pohlôavny stik cez kondom aj to si treba skontrolovat ci nieje prasknuty.To si myslym ja a ak si mysly nieko nieco ine tak prosim napište Diki pekny deň
HIV sa prenasa krvou a telesnymi tekutinami, cize tymi, co sa vylucuju pri sexe. Keby ti babenka nakazena aids robila oral, jedinym rizikom by bolo ak by v ustach mala nejaku ranku, ktora krvaca. Inak, len slinami, by si sa nemal nakazit. Iny pripad je, keby si ty robil oral jej, lebo uz by si prisiel do priameho kontaktu s jej vyluckami. Tam uz by bola nakaza realnejsia. Aspon takto to vidim ja.