Vzťah alebo šport

Príspevok v téme: Vzťah alebo šport
Yzo

Mám menší problém.Chcem jednu babu,píšeme si,boli sme aj vonku atď.Lenže problém je v tomto,že momentálne mám toho strašne veľa ohľadom športu,nie som doma často ale proste chcem byť s ňou len sa bojím že za ten čas čo tu nebudem si nájde niekoho iného a budeme len kamaráti.

Čo mám robiť ?

liara

Ak ťa bude chcieť, tak ťa nenechá len kvôli tomu, že športuješ! Snaž sa nájsť si na ňu čas vždy, keď ti to bude šport dovoľovať. Preukazuj jej záujem a uvidíš, že to bude všetko fajn!

Aliss

Absolutne vsetko sa da zladit :) Sport aj priatelka. Je to len o tom, ci to obaja zvladnete a ste ochotni sem tam aj obetovat to "byt spolu". Ak si ty, alebo ona typ cloveka, ktory potrebuje sediet vedla partnera, tak to bohuzial fungovat nebude. Mam kamarata. Stazuje sa, ako nemoze ist von sam nakupit, ako si nemoze urobit sem tam program, akoze ist si zaplavat alebo do posilky, lebo okamzite ma telefonaty od partnerky, ze sa jej nevenuje. A ked pride domov, ona len potrebuje aby sedel vedla nej a aby sa ani nepohol. Ak si ty taky alebo partnerka, fungovat to nebude. Ver tomu, ze ked najdes vhodneho cloveka vedla seba, nebudes riesit prkotiny v style "co si mam vybrat sport alebo zena". Navyse, poznam vela pripadov, kedy muz nechal sport a radsej mal partnerku. Po par mesiacoch sa rozisli a k sportu sa uz "nedalo" vratit, resp.bolo to velmi obtiazne....nezahadzuj svoje sance ;)

ped

Svoje emócie vraj netreba potláčať a čo je krajšie, ako keď má človek prejaviť svoje emócie, že? Ale pri písaní komentárov by som si predsa len dal na to pozor. Nie je zdraviu prospešné dokázať prekvapiť aj sám seba, nemilo:-)

DoktorExitus

Zeny boli aj budu, sila a zdravie na sport nie takze vwnuj sa sportu zarob penaze a baby sa pohrnu tato ta tak ci tak casom opusti a premarnis mladost.

naivkasprosta

Zalezi aj od toho, co ohladom sportu robis. Ci je to sanca na vrcholovy sport, ze by si chodil na majstrovstva sveta a na olympiady, ze by si sa povedzme do takej tridsiatky tomu profesionalne venoval, ale aby ti aj peniaze z toho kvapli a nech na tom dobre zarobis, inak sa neoplati. Keby napriklad islo o futbal, tenis, hokej, ale v ramci tej najvyssej, vrcholovej kategorie, tak by si jej mal napisat, co robis, porozpravat sa s nou o tom aspon cez skype, ze ci si vie predstavit vztah, ze ta bude sprevadzat na zapasy, do zahranicia. Manzelky, ktore takto sprevadzaju vrcholovych sportovcov, potom nemaju priestor, aby sa same pracovne realizovali, ci studovali. Takze ktora je tak viac za emancipaciu a ani za svet by sa nenechala zivit chlapom, ta by nesla do takeho vztahu, nanajvys autogram by od teba ako od kamosa prijala. Ktora je ale viac rodinne zalozena a vyciti, ze ten vrcholovy sportovec sa s nou velkoryso podeli o peniaze, deti urobi a pekne si ich zivi, aj sa nimi pochvali, na rukach ich nosi ako Federer... pricom zena neciti potrebu sa pracovne realizovat a ani neciti potrebu studovat, len chce byt matkou, chce vychovavat deti a sprevadzat manzela na sutaze, tak tej to sadne. Kazda zena je iny typ, preto musis vediet, co by ona povedala na zivot po boku vrcholoveho sportovca.
Ale nepises, ci si vrcholovy sportovec. Ci ten sport je len hobby. Ci je to len nejake horolezectvo popri zarabani penazi vo fabrike minimum... Nepises vela o sebe, nevieme poradit. Ked to, co robis ohladom sportu, financne nevynasa vobec, dokonca ta to stoji len peniaze a kopu casu, tak radim ti, kasli na sport a chod za tym dievcatom. A namiesto terajsieho sportu spolu s tym dievcatom potom chodit do fitness, na bicyklove tury, behat, korculovat sa, a tak. Proste preorientovat sa na ine sportove aktivity, ktore budes moct robit s nou, nech ste co najviac spolu. Lebo pokial by neslo teda o vrcholovy sport, ale len o hobby, potom ti moze byt jedno, co robis, kde, kedy a s kym. Netreba ti, aby si si vykrutil krk, ked spadnes zo skaly a na voziku aby si skoncil s chromymi nohami. Kto si ta uz potom takeho vezme? Ked sa dokalicis pri lezeni?