Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo mám robiť

Príspevok v téme: Čo mám robiť
pikolo247

Sme kamaráti s jednou babou.Píšeme si,bavíme sa v škole a tak.Poznáme sa už dlhšie.Ale teraz je to iné ako predtým.Boli sme aj vonku,boli tam aj dotyky a "poriešili sme sa". Ale pokračovali sme ďalej normálne.Písali sme si pekné veci,potom mi písala ako by chcela ehm viete čo atď.Bral som to v pohode akože kamoši sme.Ďalej sme si písali,proste sme sa oslovovali zlatko a srdiečka a také veci.Vždy som sa jej snažil pomôcť a proste aj keď jej bolo zle tak som jej písal pekne veci a proste som ju chcel rozveseliť.Vždy som sa jej zastal keď ju niekto ohováral.Potom,jeden deň mi napísala že sa proste spoznáva s niekým a vtedy to prišlo.Uvedomil som si že proste chcem byť s ňou a nechcem aby bola s niekým iným.Proste vždy keď ju vidím s ním tak ma bolí srdce a strašne som nervózny z toho.Bojím sa jej povedať že ju ľúbim lebo sa bojím odmietnutia alebo toho že chce zostať len ako kamarátka.

Čo mám robiť ? Ďakujem vopred za každú jednu radu

chrobakosemsto

Opýtaj sa jej, že ako ťa vníma, či ako kamaráta , možno až brata? Povedz jej, že keď ju vidíš s iným si si uvedomil čo pre teba znamená a že ju máš rád. Nech ti povie rovno ako to vníma s tým novým a či máš šancu. Ak ti povie, že nemáš tak ju nekontaktuj. Možno sa ti to bála povedať alebo si uvedomí pritom ako vlastne dokážeš žiť aj bez nej, bez písania si atď. že ona bez teba nechce byť a zlomí sa to v nej. V každom prípade nenechaj sa využívať :)

zuzuna

ked budete spolu, povedz jej normalne ze sa ti velmi paci a ze by si chcel s nou chodit, nehovor jej hned ze ju lubis, mohol by si ju "vyplasit", uvidis jej reakciu a aspon budes vediet na com si... ak ta odmietne tak nemala vazny zaujem...

Mrauka

Ked stretnes zenu, ktoru chces, tak ju chyt a nikdy viac nepusti, lebo ti ju uchmatne niekto iny. Je to znak praveho muza, vediet, co chce a nebat sa.