Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prosim pomoc, som zufala :( :(

Príspevok v téme: prosim pomoc, som zufala :( :(
adka2223

dostala som anginu, nasli mi streptokoka v hrdle, dali mi atb Dalacin C, kedze na penicilin som "asi" mala reakciu, od stredy beriem v pohode, v noci som zbadala cervene flaky na kozi, len par, najprv svrbeli, potom to preslo, dnes som si ich nasla viac, na nohach, na ruke, nesvrbia, neviem ci to moze byt z atb, alebo z choroby, z tejto anginy sa neviem dostat uz vyse 2 tyzdnov, Dalacin som brala pred 2 tyzdnami, vtedy bolo vsetko v pohode, len sa angina hned vratila, mala som Ospen, z toho hrcu v hrdle a teraz zase z Dalacinu toto.... uz ine atb nemam ake brat na toto a neviem co mam robit ak je to reakcia, bojim sa ak sa ten streptokok neprelieci ze to bude horsie. Moze to byt alergia, alebo nie, lebo niekde som citala ze zo streptokoka mozu byt flaky na kozi, ak sa tu niekto vyzna... doktori uz na mna kukaju ako na blazna....

e-Terapia

Tá kožná choroba sa volá impetigo a zvykne sa objavovať práve pri oteplení. Podľa príznakov sa mu zdá že máte dosť oslabenú imunitu, vtedy sa zvyknú vracať zápaly. Odporúčam navštíviť imunológa a dodržiavať tipy ako si dať do poriadku imunitu: -odkaz odstránený-

Adka2223

:D :D ze pes sa vola angina :D :D to ma pobavilo :D ja som uz aj zabudla co to je, vsak skoro 20 rokov som anginu nemala :D

ped

To môže byť nejaké alergická reakcia na tie lieky. A čo je to angína? To je chrípka? A ako sa prejavuje angína? Môj pes sa volá Angína:-)